Aneczka85_01
Fanka BB :)
No tak wlasnie mowil ja wyliczylam ze w poniedziałek powinnam miec kolo 2tys
No na spokojnie zrób w poniedziałek i będziesz wiedziała . Powyżej tysiaka widać pęcherzyk a powyżej 2 to już ciałko żółte z tego co mówią
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak wlasnie mowil ja wyliczylam ze w poniedziałek powinnam miec kolo 2tys
Bedziesz robic jeszcze bety,czy juz czekasz na wizytę do gina?Miałam 12 czerwca ostatnią miesiaczke a ty?
I o rzeczach dnia codziennego i luzne rozmowy prowadzilismy na watku otwartym a juz jakies bardzo prywatne rzeczy i zdjecia dawalismy na zamknietyTo tez jest dobry pomysł, osoby chętne zawsze mogą dołączyć, a my jeśli będziemy chciały zachować wieksza anonimowość przejdziemy na zamknięty![]()
Ja tez dziś pomiędzy jadłam ogorki kiszone,a od ranaA teraz dziewczyny słuchajcie co ja jadłamziemniaki z gulaszem i ogórek a zaraz po tym naleśnik z truskawkami . Aż mi nie dobrze
![]()
Ja tez dziś pomiędzy jadłam ogorki kiszone,a od rana
Jajka trzy, ogór,
Nektarynki dwie
Fileta z warzywami,
Loda
Bulke z jablkiem
Orzechy pistacjowe
Winogron
Cos tam jeszcze ale wciaglam to nie pamietam juz nie nadarzam haha
Ja to dziś opilam się litrami wody gazowanej...tak mi się chce pić wodę gazowaną jak nigdy. [emoji4]Mój mąż mnie pyta po co brudziłam dwa talerze skoro moglam zjeść na jednymjedno po drugim zjadłam ale to raczej stres
Ja to dziś opilam się litrami wody gazowanej...tak mi się chce pić wodę gazowaną jak nigdy. [emoji4]