Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja karmiłam tylko swoim, nawet jak Maksio był naświetlany przez żółtaczke odciągałam swojei dawałam w butelce. Poza tym synek nie chciał "ich" mleczkaHej dziewczyny, mam nurtujące mnie pytaniem, czy po porodzie pozwalałyście dokarmiać dziecko sztucznym mlekiem czy tylko na piersi było?
A zostawiałaś jakąś informacje, że mają nie karmić? Bo ja właśnie nie wiem jak to działa a nie chciałabym, żeby mi karmili małegoJa karmiłam tylko swoim, nawet jak Maksio był naświetlany przez żółtaczke odciągałam swojei dawałam w butelce. Poza tym synek nie chciał "ich" mleczka
Powiedziałam że mają mu nie dawać i że będę swoje przynosićA zostawiałaś jakąś informacje, że mają nie karmić? Bo ja właśnie nie wiem jak to działa a nie chciałabym, żeby mi karmili małego![]()
Hej dziewczyny, mam nurtujące mnie pytaniem, czy po porodzie pozwalałyście dokarmiać dziecko sztucznym mlekiem czy tylko na piersi było?
Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie.zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
![]()
PowodzeniaDziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie.zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
![]()
Powodzenia [emoji16][emoji16] 3mamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256]Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie.zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
![]()