tikatukatam
Fanka BB :)
W poniedziałek masz wizytę?Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadal
Będziemy razem zdawać relację spod gabinetu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W poniedziałek masz wizytę?Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadal
A który to tc?U mnie nadal brak zarodkajest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym ale zarodka nie ma. Znowu mam zrobić betę
@Aneczka85_01 miałaś dziś wizytę? Coś się dowiedziałaś?
Ehh ja do 23Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadal
A który to tc?
Dostałam skierowanie do szpitalapęcherzyk jest z kropka już bez tego okręgu ciałka żółtego
niby 6 tc, choć lekarka dziś powiedziała, że wygląda jej to na baaardzo wczesną ciążę. Szukała pozamacicznej ale nic nie znalazła. No nic, znów się postresuję betą do poniedziałku
Moze to bardzo wczesna ciaza i zarodek jeszcze sie pojawi trzymam kciukiU mnie nadal brak zarodkajest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym ale zarodka nie ma. Znowu mam zrobić betę
OjjjjDostałam skierowanie do szpitalapęcherzyk jest z kropka już bez tego okręgu ciałka żółtego