mala-rybka
Fanka BB :)
Mnie mdli na myśl o czymś takim !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Planowane, planowane.Dacie radę, planowaliscie drugie czy przypadkiem? Ile ma lat pierwsze? Bedzie dobrze bedzie mialo rodzeństwo pozniej nie zostanie samo
A no tak pisałaś czasem za dużo osób i mi sie miesza. Moja kolezanka tez ma syna tak jak twoj podobnie psycho-ruchowo, i synka drugiego chyba po dwóch latach jakoś urodzila zdrowy, dzis juz ten starszy ma 7 lat swietnie sobie radza mimo,ze większość czasu spędza sama,bo mąż pracuje za granicą. Ty tez dasz rade zobaczyszPlanowane, planowane.
synek na 4,5 rokujest opóźniony psycho-ruchowo stąd te lęki i niepewnosc
O salatka dawno nie robilam a zdalo by sie [emoji846][emoji106]Ja mam ochote na jakąś salatke ....
Dzięki :*A no tak pisałaś czasem za dużo osób i mi sie miesza. Moja kolezanka tez ma syna tak jak twoj podobnie psycho-ruchowo, i synka drugiego chyba po dwóch latach jakoś urodzila zdrowy, dzis juz ten starszy ma 7 lat swietnie sobie radza mimo,ze większość czasu spędza sama,bo mąż pracuje za granicą. Ty tez dasz rade zobaczysz
Teraz bede wiedziała avatar kolorowa kobieta w dwupaku, z cudnym chłopcem u boku ,trzymam za was kciuki, nalezy wam sie szczęście.Dzięki :*
Aż sobie awator ustawiłam żebym była bardziej charakterystyczna![]()
Moj lekarz na zwyklym usg podal płeć dziecka w 13 tygodniu,jesli dziecko sie odslonie to szybko zobaczyszA może któraś z was wie, w którym tygodniu ciąży można dojrzeć płeć na USG 3D/4D robiłyście może w poprzednich ciążach ?![]()