gos1512
Fanka BB :)
Caly czas tak samo jestem wzdetaWzdęcie i nudnosci to raczej efekt punkcji a nie dostinexu. Zwlaszcza ze mialas ryzyko hiperki.
Pij duzo wody. I obserwuj czy Cie bardziej nie wzdyma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly czas tak samo jestem wzdetaWzdęcie i nudnosci to raczej efekt punkcji a nie dostinexu. Zwlaszcza ze mialas ryzyko hiperki.
Pij duzo wody. I obserwuj czy Cie bardziej nie wzdyma.
Mnie po ovitrelle zrobilo sie mniej pecherzykow. 2 dni przed punkcja lekarz byl pewny tego ze bedzie hiperka a jak bylam po punkcji to lekarz byl zaskoczony ilością pobranych bo bylo ich 7Mysle ze to raczej nie sama ilosc pecherzykow, a poziom estradiolu w organizmie wzmaga ryzyko hiperki.
Sa dziewczyny ktore przy 30 pecherzykach czuly sie ideolo i zero hiperki, a sa takie które przy 10 hiperke mialy...
Ja przy 0.85 biore 75mg i nie zmieniam dawki jesli tsh by spadalo do ponizej 0.3 i tarczyca wpadala w nadczynnosc to wtedy dawke trzeba zmniejszac. A tak dawka 75mg jest dawka podtrzymujaca nie mozna sobie tak skakac dawkami bo tak samo bedzie skakac tsh a chodzi o jego ustabilizowanie na jednym zblizonym poziomie
Ale ciezko sie kochac jak na dole ciagle zaaplikowany progesteron[emoji6]A to znalazlam na necie dla pocieszenia:
Jeśli kobieta jest zdrowa, a ciąża przebiega bez zakłóceń, orgazm i seks są całkowicie bezpieczne. Mają nawet korzystny wpływ: poprawiają nastrój kobiety w ciąży i minimalizują różne dolegliwości ciążowe. Zdrowe ciało kobiety w ciąży nie zareaguje na orgazm przedwczesnym porodem.
Hehe ja zawsze jestem bezposredniaNie chciałam tak wprost jak Ty hahaha![]()
Kurcze u mnie tez wzroslo. Zaczelam miewac nawet sny erotyczne [emoji50]Mi tam wzrosło libido, ale dostaliśmy już pozwoleństwo![]()
Dzięki za infoMysle ze to raczej nie sama ilosc pecherzykow, a poziom estradiolu w organizmie wzmaga ryzyko hiperki.
Sa dziewczyny ktore przy 30 pecherzykach czuly sie ideolo i zero hiperki, a sa takie które przy 10 hiperke mialy...
A jestes pewna, ze to wzdecia, a nie po prostu powiekszone po punkcji jajniki? One moga naprawde sporo urosnac, takie samopoczucie po punkcji sie zdaza. Leki na wzdecia nic nie pomoga. Duzo bialka, duzo pij i odpoczywaj.Dziewczyny czy ja na te moje wzdecia moge moge esencjale forte sobie zaaplikowac? Strasznie czuje sie pelna ale brzuch nie rosnie mi![]()