jakie to uczucie że strzelił? ja się też zastanawiam czy u mnie pękają...Raz ze mam bolesne owu i czułam jak pęcherzyk strzdlil15 minut mi w nogę promieniowało. A dwa tak udało się
aktualnie 35tc. Za równe 4 tygodnie cc
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakie to uczucie że strzelił? ja się też zastanawiam czy u mnie pękają...Raz ze mam bolesne owu i czułam jak pęcherzyk strzdlil15 minut mi w nogę promieniowało. A dwa tak udało się
![]()
Ja z moją Julą przytyłam 24kg.Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne...![]()
To ciekawe jak u mnie będzie ...Ja tak jak ty dokładnie nie umiem wyczuć owulacji Aj nie będę się nakręcać ...Zobaczymy za dwa tygRaz ze mam bolesne owu i czułam jak pęcherzyk strzdlil15 minut mi w nogę promieniowało. A dwa tak udało się
![]()
Cześć objawów to Ty ze stresu możesz mieć. Musisz się zrelaksować. Niech Ci przyszły mąż gorąca kąpiel ze swieczkami i winem zrobi :*Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne...![]()
Pozytywne, w sensie, że kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej ? W takim razie nie ma sensu ich u Ciebie stosować, bo nie wyznaczą owu, skoro cały cykl są pozytywne ?Mi nawet w terminie @ testy owu wychodziły pozytywne, a w ciąży nie byłam![]()
Nagły chwilowy ostry ból, a potem 15 min promieniowania w nogęjakie to uczucie że strzelił? ja się też zastanawiam czy u mnie pękają...
Nie, że cały cykl są pozytywne, wyznaczają owu i bledną, ale zdarzyło się, że w terminie @ wyszedł pozytywny, a w ciąży nie byłamPozytywne, w sensie, że kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej ? W takim razie nie ma sensu ich u Ciebie stosować, bo nie wyznaczą owu, skoro cały cykl są pozytywne ?
wow ale Ci dobrzeNagły chwilowy ostry ból, a potem 15 min promieniowania w nogęale ja mam takie przypadki wrażliwe. Bo też czułam kiedy się zaczęło zagnieżdżanie i faktycznie 48h później cien cienia na teście i beta z krwi tego samego 9.27
Żeby się zrelaksować musiałabym nie chodzić do pracy, musielibyśmy mieszkać sami no i jeszcze ten slub...Cześć objawów to Ty ze stresu możesz mieć. Musisz się zrelaksować. Niech Ci przyszły mąż gorąca kąpiel ze swieczkami i winem zrobi :*
A powiedz mi pamiętasz jakie miałaś TSH przed rozpoczęciem leczenia ?Zobaczymy, aczkolwiek prawdę mówiąc czekam na @. Czuję się tak jak przed leczeniem tarczycy, a już tyle czasu był spokój. Jestem załamana, rozdrażniona, chce mi się wyć, jest mi nie dobrze, brzuch wielki, słabo mi, ogólnie przeje**ne...![]()