reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny zwrot akcji u mnie. Bylam u doktor Lew... tez nie byla pewna czy to polipy...ale radzila zrobic histero. powiedzialam ze jestem pacjentka szefa i chce jego konsultacji.wiec poszla do wojewodzkiego bo lewy na urlopoe i Woj. Go zastepuje no i wg niego to zadne polipy tylko jakies zmarszczenie na macicy i ze mialam niedawno histero to bez sensu robic to ponownie.. takze tenctego transfer w tym cyklu.
Yuuupi do dzieła Anetko ❤❤

reklama
Cześć , znacie może jakaś dobra psycholog w wawie która specjalizuje się i potrafi pomoc z bezpłodnościa? Bardzo proszę o pomoc bo nikt mi nie potrafi pomoc a sama nie radzę sobie z tym :(

dziewczyny jeśli chodzi o palenie papierosów w ciąży to nie popieram. to ze dziecko urodzi się zdrowe nie oznacza że takie jest. kiedyś jak szukałam przyczyn kiepskiego nasienia u mojego męża dotarłam do artykułu w którym było udowodnione ze palenie papierosów przez kobietę w ciąży ma wpływ na płodność mężczyzny. Pomyślcie co przechodzicie teraz i czy chcecie to zafundować swojemu dziecku...ale wybór należy do Was. A teraz z innej beczki....miał ktoś tak ze pomimo brania antykoncepcji pojawiła się owulacji?jestem w trakcie długiego protokołu,zażywać gonapeptyl i dzisiaj na wizycie u dr G z Ciechocinka okazało się ze mam owulację.
@Tysiak - ja tak miałam ostatnio na wizycie 12.07 , antyki żre, a tu 2 piękne pęcherzyki :growl: owulka na całego;)

I QUOTE="Agniecha1508, post: 16893597, member: 180008"]@Tysiak - ja tak miałam ostatnio na wizycie 12.07 , antyki żre, a tu 2 piękne pęcherzyki :growl: owulka na całego;)[/QUOTE]
i jakie bylo dalsze postepowanie?bo ja juz bralam gonapeptyl i nie wiem co dalej no doktor nadal kaze go brac i wizyta w piatek. jak bylo u ciebie?

reklama
To ja nie chce myśleć gdzie ja będę buty kupować w ciazy jak teraz mam rozmiar 41
Ja też mam 41. Sytuacja wygląda następująco: w CCC nie ma i w Deichmanie nie ma już dla mnie damskiej rozmiarowki. Tydzień temu kupiłam w Deichmanie męskie klapki rozmiar 43. Później oddam tacie :) a jeśli stopy bardziej urosną. .. cóż. Mąż ma rozmiar 48-49, wcisnę się :)

Do góry