Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje, juz sobie to troche bardziej poukladalam. U mnie logistycznie moze byc ciezej z ta wizyta, ale musze wreszcie znalezc powod co idzie nie tak.Tysiek do wlewow ci maz nie potrzebny. Jesynie jesli dr zalecilby szczepienia to chyba najpierw sie robi z mezem test zeby sprawdzic czy maz moze byc dawca do szczepien. Ja mojego w ogole w to nie angazowalam sama bylam na wizycie, ale jesli ma wolne to czemu nie. U nas bylo ciezko zebysmy razem pojechali. Jednajk u mnie cytokiny wyszly ok wiec szczepien nie musze wiec partner tez byl niepotrzebny. Mysle ze na pierwsza wizyte mozesz spokojnie sama jechac.
Nieustannie Paulinko 3mamyHejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwadopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść
i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć
trzymajcie kciuki kochane
za 10 dni mam robić test
![]()
Nie wiem czy pisałaś do mnie czy do biedronkiJak tam? Kiedy masz podgląd?
Bo mi jajka chyba zanikają. W poniedziałek było ich więcej niż dziś. Do punkcji w ogóle wyparują.
Niech sie tam dobrze ulokują i zostają zebys i ty w zime problemy z butami miala [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwadopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść
i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć
trzymajcie kciuki kochane
za 10 dni mam robić test
![]()
Dziewczynki u mnie jeszcze inaczej - 7 dni przed transferemCiekawo dlaczego tak hmmm nasz Gosiaczek miał od 1 dnia i się udałociekawe od czego to zależy
ja przeżywałam ze mam od 6 ,a ty jeszcze lepiej widze
a może ja dawkę konia potrzebuje
![]()
@Olk@24 - weź WSZYSTKIE badania , dokumenty od in vitro jakie masz. Docent sobie poprzegląda .Dziewczyny jak powinnam się przygotować na pierwsza wizytę u doc Pasnika co zabrać ze sobą ? Jest to moja pierwsza wizyta i okropnie się denerwuje...
@Kurcia - kochana - poprostu idziesz w JAKOŚĆ !!! Nie ilość ! Pamiętaj wysyarczy JEDENJa po ostatecznej wizycie i wyniku estradiolu.
Pęcherzyków jest jednak 4. Estradiol 300.
Więc bida z nyndzą. Ultradługi chyba nie dla mnie.
Punkcja w sobotę.
W dodatku na biocenozie mi wyszedł jakiś "stan pośredni" - ni to zapalenie, ni to nie zapalenie. Ale dr M popatrzył i powiedział "iii może być"...
Ale nakupiłam probiotyków i jakiegoś Gynoxin Optima bez recepty,który się stosuje 3 dni, żeby wybić wszystko przed punkcją... Bo jak wjedzie progesteron i antybiotyk to zapalenie murowane...
No nic. Staram się nie załamywać, ale wiem jaką tendencję mają moje komórki... Więc skoro z 8 w poprzedniej procedurze ostały mi się 3.. to oby z tych 4 zostało cokolwiek.
Ooo to ile po w trakcie okresu?Dziewczynki u mnie jeszcze inaczej - 7 dni przed transferem