No zależy czy w składzie danych witamin będzie to co bierzesz osobno.Ja poki co biore kwas i magne b6 jutro jade do gina i spytam jak bede brala jakies inne witaminy to te musze odrzucic chyba ,bo w tamtych wszystko jest?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No zależy czy w składzie danych witamin będzie to co bierzesz osobno.Ja poki co biore kwas i magne b6 jutro jade do gina i spytam jak bede brala jakies inne witaminy to te musze odrzucic chyba ,bo w tamtych wszystko jest?
Nic nie jesz przed tabletka może przez to sie zle czujeszU mnie pierwszy posiłek to tabletka na tarczycę i potem pól godziny głodu...
Nie mogę nic jeść przed tabletką na tarczyce.Nic nie jesz przed tabletka może przez to sie zle czujesz
Ja bym femibion kupila jak coś kiedys bralam, ale zobaczymy co moj ginekolog powie, ja juz marzę przespac dzisiejszy dzien do jutra zeby szybciej wizyta bylaNo zależy czy w składzie danych witamin będzie to co bierzesz osobno.
Zerknij tam na stronkę, że femibion ma chyba ocenę 2 na 5.Ja bym femibion kupila jak coś kiedys bralam, ale zobaczymy co moj ginekolog powie, ja juz marzę przespac dzisiejszy dzien do jutra zeby szybciej wizyta byla
Czemu nie wolno? To pewnie stad mdlosci bo żołądek pusty, ja jak bym tak zjadla to tez bym nie dala radyNie mogę nic jeść przed tabletką na tarczyce.
Bo je się na czczo przyjmuje. I takie mam wytyczne d zawsze od endokrynolog.Czemu nie wolno? To pewnie stad mdlosci bo żołądek pusty, ja jak bym tak zjadla to tez bym nie dala rady
W którym tygodniu poronilas?Mam tak samo kochana, córka za 4 dni skończy 16 mcy i jest absorbująca i do tego miałam plamienia i poronilam w kwietniu ale trzeba byc dobrej myślidamy rade!
Zdrowka dla syna oby chorobsko szybko poszlo
A pogoda u nas tez bleee ale podobno od jutra ma byc juz ładnie oby [emoji4]
Ktos dzis wizytytuje ????
Polecam branie tabletki w nocyU mnie pierwszy posiłek to tabletka na tarczycę i potem pól godziny głodu...