reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam happy baby z pampersow fajne sa obrazki i opisy, szkoda ze apki tez ciazy jakas nie wyliczaja od owulacji była by pewniejsze
Ja mam apke ustawioną pod owulacje tzn od owulacji odjełam dwa tygodnie i jest [emoji3] i ostatnio pokryło się idealnie z usg.

Podrzucam jeszcze raz analizę witaminek:

Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Narazie biorę wszystko co potrzebuję osobno a od 12 tygodnia Prenatal DUO. Poleca to mój gin no i ma dobrą analizę na stronce.

reklama
U mnie brak apetytu. Niby jestem glodna, zjem trochę i juz niechce. W dodatku mam male plamienia przy podcieraniu. 30 wizyta zobaczymy czy bedzie widać bijace serduszko. Bierzecie juz jakies witaminy? Mi prZepisał kwas foliowy
Ja chyba mam sposob na brak apetytu i mdlosci. Zanim wstane z lozka jem cokolwiek (klade sobie obok wieczorem). No herbatniki, bułkę, banana i mnie pozniej juz tak nie męczy

Ja dopiero teraz zaczęłam brać bo nie planowaliśmy teraz dziecka. Lena jest jesZcze malutka. Niewiem jak to będzie...boję się że nie donoszę. Corcie trzeba dźwigać i nie mam czasu na odpoczynek. Przy niej to nawet zapominam zjeść...
Mam tak samo kochana, córka za 4 dni skończy 16 mcy i jest absorbująca i do tego miałam plamienia i poronilam w kwietniu ale trzeba byc dobrej myśli :) damy rade!

Ja mam apke ustawioną pod owulacje tzn od owulacji odjełam dwa tygodnie i jest [emoji3] i ostatnio pokryło się idealnie z usg.

Podrzucam jeszcze raz analizę witaminek:

Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Narazie biorę wszystko co potrzebuję osobno a od 12 tygodnia Prenatal DUO. Poleca to mój gin no i ma dobrą analizę na stronce.
Ja poki co biore kwas i magne b6 jutro jade do gina i spytam jak bede brala jakies inne witaminy to te musze odrzucic chyba ,bo w tamtych wszystko jest?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry