florence_doughter
Fanka BB :)
myśmy dali 2499 i dostaliśmy kolczyki pozłacane, uważam, że dobrze wydane pieniądze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co, jeśli masz ochotę, żeby Ci doradzać, to kilka rzeczy na liście masz za dużo. Zastanawiałaś się na przykład, jak chcesz karmić dzidziusia?Nam na przykład nie przydały się zupełnie butelki,smoczki, stelaż na wanienkę,płyny do kąpieli, krem z filtrem to chyba na lato?sudocrem bardzo wysusza i podrażnia bepathnen extra maść jest lepszy i wystarczy na odparzenia, jak nic się nie dzieje nie trzeba na zapas smarować. Pieluszki 1, mój syn zaczynał od 2, a jedynki nawet paczka nie zeszła do końca. Gąbka do wanienki, nie bardzo, pielucha lepsza, bo codziennie dasz świeżą. Polecam też pieluszki z flaneli, bardzo miłe i nawet zamiast ręczniczka, czy do wyścielenia rożka. 3 rożki i 3 ręczniki moim zdaniem za dużo.A ja zrobiłam sobie zeszyt co muszę kupić Zobacz załącznik 910110Zobacz załącznik 910111