Never give up
Fanka BB :)
Absolutnie, nie wolno Ci Kurciu... ja głęboko wierzę że Ci się uda Kochana i wśród tych dwóch będzie "ta jedyna" :* ❤❤Ja juz po. Wracam do domu.
Tylko 2 komorki.
Moge sie juz zalamac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Absolutnie, nie wolno Ci Kurciu... ja głęboko wierzę że Ci się uda Kochana i wśród tych dwóch będzie "ta jedyna" :* ❤❤Ja juz po. Wracam do domu.
Tylko 2 komorki.
Moge sie juz zalamac?
Wszystko z nim nie tak ( mowie o tym zastrzyku zapomnialam nazwy )Ale dlaczego? Co z nim nie tak? Poza tym kochana ja mam miec crinona a nie utrogestan
Tak jak Asia od dnia transferu a nawet 2 dni wczesniej. One powoduja lepsze ukrwienie macicy a co za tym idzie lepsze podloze dla kropkowGosiu a ty proponujesz od jakiego dnia brać ta heparynę? Co ona wogole daje?
Ale ze niby co jest nie tak z tym progesteronem ?bZ przerażeniem czytalam jak dziewczyny biora te niby super progesteron czeski - zapytałam o niego lekarza bo mi koleżanka mówiła ze teraz szał na niego .
Ja Cie prosze nie bierz tego ......
In vitro uczy cierpliwości u mnie 6 lat .....
Oj tak. Nasz kochany wujcio❤
Kochana nawet z 1 komórki może być dziecko:* ja przy każdej procedurze mialam po 2 komórkiAbsolutnie, nie wolno Ci Kurciu... ja głęboko wierzę że Ci się uda Kochana i wśród tych dwóch będzie "ta jedyna" :* ❤❤
PrivDziewczyny powiecie mi gdzie go szukać w Łodzi? Jak długo czeka się na termin?
Albo mi się wydawało albo ktos tutaj pisał, że można się poradzić on-line (może nie do końca on-line tylko e-mail) Ktoras coś wie? Bo ja mam jeden wynik na który chciałbym zeże spojrzał specjalista, a wolałbym zapłacić przelewem niż jechać do Łodzi. Jakie badania on zaleca?
Gosiu jeśli go będziesz bo zalecił Ci lekarz zastąpić nim Prolutex wiec widac ma inna wiedzę niz moj zderza sie .Jeśli zaleciłas sobie sama to ....Ale ze niby co jest nie tak z tym progesteronem ?b
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]Czekamy na wieści i foteczki. [emoji8]