chlopkers
Fanka BB :)
Uwielbiam [emoji173][emoji173][emoji173]To ja wam tez podrażnienia podniebienie
Beza najlepsze ciacho jak dla mnie pod słońcem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam [emoji173][emoji173][emoji173]To ja wam tez podrażnienia podniebienie
Beza najlepsze ciacho jak dla mnie pod słońcem
Jestem zmeczona, ale nic zlego sie nie dzieje. Mdlosci nie mecza bardzo, brzuch odczuwam mysle tak jak nalezy, tlumacze sobie ze to macica sie rozciaga [emoji6] Nie narzekam [emoji4] wczoraj bylismy caly dzien u znajomych na grilu, bawilam 3.5 letnia dziewczynke i rocznego chlopca, wiec po powrocie padlam do spania po 21 i wstalam dopiero dzisiaj po 5 [emoji4] takze jestem bardzo szczesliwa, bo to moja pierwsza przespana noc od dnia transferu [emoji3]Tak coś mi się zdawało ale z rana byłam zakręcona. Przepraszam. [emoji8] teraz już oczywiście pamiętam.
A jak Twoje samopoczucie?
U mnie przez sobotę masakra a wczoraj wszystko minęło i wpadłam w panikę, czy wszystko ok. No nic, pozostało czekać do piątku.
Jeszcze jak sierota ostatnia pomyliłam się i zaaplikowałam sobie wczoraj duphaston a nie luteinę. :/ Dzisiaj się zorientowałam.
Hehe padlamNie o taka kupe mi chodzilotylko ze razem z Gosia sie na Ciebie szykujemy
kupa tj..ja i Gosia
![]()
Ooo to ja poprosze przepis ciasto ze szpinaku jest pychaAle śmietany mało to na serku mascarpone uwielbiam tez ze Szpinakiem babkę
Heparyna jest na rozrzedzenie krwi daja ja przy trombofili zespole antyfosfolipidowym a niektore kliniki takze profilaktycznie. Asia a ty masz mthfr z tego co pamietam zapytaj Pasnika czy nie powinnas miec heparynyAsia, a na co jest ta heparyna? Bo ja tego nie dostalam od niego przepisanego a slysze czesto o tym leku!
Powodzenia dziewczynyHej, to mój debiut.Jak coś będzie nie tak, kogoś nie będzie w kalendarzu, proszę dajcie znać. :*
@redferrari, @chlopkers, czekamy na piękne fotki maluszków. :*
@Niusia21 ogromne kciuki za betę wysoką do nieba
@Vorreiavereunbimbo kciuki za owocny przelot do bazy
@dżoasia mam nadzieję, że jajka rosną piękne i dorodne. :*
@Mieciu85 daj nam później znać, co na wizycie i kiedy transfer.
@Kurcia czekamy z niecierpliwością na dobre wieści z kliniki o Twoich zarodeczkach. Kciukasy za ich piękny rozwój.
Miłego dnia Dziewczyny. :*
Ja mam progresteron 28 tylko przy 3x2 duphaston I 3x2 lutinusmi lekarz kazał zbadać poziom i ponieważ miałam 107 znów pomimo, że zeszłam już wcześniej z podjęzykowej to kazał powoli odstawiać do końca 12 tygodnia chyba, że się pojawią plamienia to zwiększać będziemy
Odpisał mi nad ranem:mi napisal Pasnik aby dwa tygodnie przed zaczac redukowac dawke, i ostatni tydzien 1 trymestru jeszcze mniejszy!
A ja daję wode gazowanaZa mna juz nalesniki chodza drugi tydzien, ale zawsze zapominam kupic mleka, wiec sie obchodze smakiem [emoji6]