Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo duży płódA dlaczego twoj lekarz tak wyrokuje? Dorabia jako jasnowidz?![]()
Najszybciej z pracy ploty ida tym bardziej,ze pracuje w wielkim zakladzie, wiec jak tylko sprawdza l4 to od razu bedzie wiadomo, tam robi moj szwagier wiec jak mu powiedza wtedy wyjdzie prawda na jaw
Właśnie zjadlam śniadanie tragedia ostatnio moje posiłki zaczynają sie pozni
No właśnie ja tez bym z mila checia dopoki brzuch nie urośnie nie mówiła, w ogóle nie uznaje nawet wstawiania takich wiesci na fb, moja znajoma ledwo test zrobiła i już na fb, spodziewa sie dziecka...U mnie w pracy też jest kilka osób z rodziny, dalszej , ale jednak... Także rodzicom i siostrze powiemy na krotko przed tym jak poinformuje szefa. Czekałabym dłużej ale przykro by było gdyby mama dowiedziała się o mojej ciąży od kogoś innego, bo w pracy to od razu się rozniesie. Najchętniej to czekałabym do 16-18 tygodnia, ale się nie da :-)
Wiesz co wg obowiązującej ustawy 'za zyciem' jako ciężarna powinnaś się dostać w ciągu 7 dni do specjalisty na NFZ. Najlepiej jak pójdziesz do poradni na której najbardziej Ci zależy i jak nie będą Cię chcieli przyjąć to niech Ci wystawia zaświadczenie na piśmie ze Cie nie przyjmą w ciagu 7 dni i ze wiedzą ze jestes w ciąży (kartę ciąży już masz?). Daje 100% ze Cię przyjmą do7dniDziwnie po endokrynologach a te pizd... co zapisuja w dupie maja to, ze ja w ciąży jestem i mowia ze niestety mam gdzie indziej szukać ,bo nie maja miejsca mówiłam,ze u mnie kołchoz
Za wstawianiem takich wieści na fb tez nie jestem. Jestem tego zdania że to nasz prywatna sprawa nie muszą o tym wiedzieć ludzie którzy są bo są w znajomych a nawet się z nimi kontaktu nie maNo właśnie ja tez bym z mila checia dopoki brzuch nie urośnie nie mówiła, w ogóle nie uznaje nawet wstawiania takich wiesci na fb, moja znajoma ledwo test zrobiła i już na fb, spodziewa sie dziecka...