Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie dostalam rozek,czapeczke, odcisk stopekSą nawet grupy szyjące malusieńkie rożki, ubranka dla takich maluszków, maluszków aby godnie zostały pochowane. Chociaż jest o wiele debili,którzy tragedii rodziny oczekującej chore śmiertelnie dziecko nie uszanują. Ja oprócz tych kilku lekarzy bez serca ogólnie byłam dobrze trakrowana przez własnego lekarza oraz jak pojechaliśmy do porodu. Po porodzie przewieziona zostałam na patologię,żeby nie być na porodówcę i oczywiście do sali gdzie byliśmy sami.
Niestety nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka...
Odciski właśnie też mam i mam je zawsze przy sobie. Pamiętnik o ja....ja raz tylko czytałam sekcję zwłok i to bardzo szybko i nie wracam,a taki pamiętnik o ja...wiem, że to boli jednak przyjdzie kiedyś czas,że siądziesz sama przeczytasz,wypłaczesz morze łez...to są naoczne pamiątki naszych dzieci. One były i dla nas nadal są i nic tego nie zmieni !!! Nie mam ziemskich dzieci jednak jestem mamą!!! Mamą Aniołków, jednego było dane mi tulić do piersi, przepraszam i powtarzać,że już teraz będzie zdrowy z rodzeństwem tam w niebie i że mają nad nami czuwać...My dostaliśmy ze szpitala ubranka dla dziewczynek i tez odciski raczek i stopek, zdjęcia i kabelki do którymi mała była podłączona do aparatury. Pielęgniarka nam tez napisał pamiętnik z 20 h życia małej ale przeczytałam go tylko raz i narazie nie jestem gotowa zajrzeć tam znowu... [emoji17] boje się spotkać znowu tej lekarki w szpitalu bo nie wiem jaka będzie moja reakcja