iskierka2610
Fanka BB :)
Hejka. 14 czerwca.Hey a ktorego mialas ostatnia miesiączke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka. 14 czerwca.Hey a ktorego mialas ostatnia miesiączke?
Byłam, byłam synek urodzony 28 marcaA nie bylo Cie na marcowkach 2017? Bo nick kojarze ;p
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze![]()
No wypisz wymaluj ja też tak mamNo to ja 173 i waga 74 [emoji6]
@Adgam tulę mocno i trzymam kciuki !!! Cały czas będę i dawaj znać co i jak !!!
Witam nowe mamusie [emoji6]
Co do mdłości to mam to samo, jak nie zjem to mnie mdli, a jak chce coś zjeść to mnie mdli jeszcze bardziej, bo na nic ochoty nie mam !!! Ale tak dosłownie
O, widze ze czesciowo idziemy leb w lebDzięki za dobre słowa. Teraz najdłuższe 3 tygodnie mnie czekają...
W pierwszej ciąży przytyłam 22kg, ale startowałam z 47kgTeraz wagę początkową mam 5kg wyższą
I nie chciałabym przekroczyć 70kg pod koniec... Ale w sumie jem na co mam ochotę, dzisiaj już jestem po drugim śniadaniu... Co chwilę jestem głodna...
Ja też pewnie cc bo też miałam w marcu 2017 A synek ważył 4420g.Dziewczyny a wiecie juz czy bedziecie rodzić SN czy CC?
U mnie zdecydowanie CC ze wzgledu na poprzednia CC,krotki okres miedzy ciążami i duze dzieci. Syn SN 4kg. Córka CC 4350...az sie boję ile bedzie miało kolejne. Sama jestem raczej drobna waze teraz 57kg. W ciazy przytylam tylko 9kg a córcia gigant haha... jesli dalej bedzie utrzymywała die tendencha wzrostowa to chyba sie poplaczę.