Never give up
Fanka BB :)
Ja też @Olk@24 taki widzę... więc może to pomyłka z tym wrzesniemkochana weszłam teraz i jest termin dopiero na 13 pazdziernika w wa-wie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też @Olk@24 taki widzę... więc może to pomyłka z tym wrzesniemkochana weszłam teraz i jest termin dopiero na 13 pazdziernika w wa-wie
Na drugim watku dziewczyna pytala, dam jej znac i jak bedzie zainteresowana to cie tam oznacze, oki? To sie zgadacie.Nadal aktualnytrzymam cały czas z nadzieją że komuś się przyda
I szczęście tak zrobiZalezy co to za leki beda. Niech @Szczescie1986 napisze do pasnika czy moze brac i problem z glowy
Oki nie ma sprawyNa drugim watku dziewczyna pytala, dam jej znac i jak bedzie zainteresowana to cie tam oznacze, oki? To sie zgadacie.
Juz po. Wracam z Kajeluchem do domku i czekam do 19 na wlew z intrapilidu
Hehe a mam sie chwalic ile my dojezdzamy? [emoji6] 4-5h zaleznie od sytuacji na trasieTo moze sprobuj zadzwonic znowu jutro i jak ktos inny odbierze to bedzie bardziej wyrozumialy? Trzeba sie czasem podobijac. A walczyc maaaaasz sile, tylko na razie ukryta bo ogarnal cie wqrw. Bedzie dobrze, tylko ci sie nacierpimy przez samo czekanie to nasz.
Ps. Ja do swojej jade ponad godzine![]()
Dokladnie, jesli recepcjonistka Cie oleje dopominaj sie o osobe decyzyjna. Bez jajImmunosupresja jest wazna przez 3 miesiące, wiec na pewno zdazysz. Pojedź tam jutro ale spotkaj się z koordynatorem, nie z pania z recepcji.
Musimy walczyć o nasze szczęście!
Najwazniejsze jakim dysponuja laboratorium i czy maja dobrych embriologow, ile sukcesow? Wrazenie to jakby drugorzedna kwestiaMalutka nie znaczy ze gorsza mam porownanie z wieksza klinika macierzynstwem i artvimed duzo pozytywniej oceniam. Myslam ze moze ktoras z Was robila tam in vitro