Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naprawdę czyli bez przerwy brałaś steryd?Napewno nie zaszkodzisz organizm sie nasyci sterydem ja od transferu z cb do kolejnego transferu bralam caly czas.
Hehe no to czekamy razem do wieczoraDziękuje dziewczyny, chciałabym pokazać Wam zdjęcie i Was pozarażać ale juz ostatnio prowadzący lekarz odmówił mi zdjęcia Nastki bo juz za dużawagę na pewno Wam napisze, wizytę mam dopiero o 18...
dzięki za kciuki, trzymajcie mocno
![]()
Naturalny cyk właśnieHmm sztuczny cykl masz czy naturalny? Strasznie wczesnie podaja ci te twoje dzieciaki no chyba ze masz naturalny cykl i tak wczesnie owulacje
A moze jednak dolaczysz do naszej grupy na fb ?
Kochana to lekarz na NFZ Ci tak odmawia zdjec? Ja gdybym tykjo chodzila na nfz to tez byk zadnego zdjecia nie widziala a na ostatniej wizycie Hubcio wazyl 2905 gram i dostalam fotkiDziękuje dziewczyny, chciałabym pokazać Wam zdjęcie i Was pozarażać ale juz ostatnio prowadzący lekarz odmówił mi zdjęcia Nastki bo juz za dużawagę na pewno Wam napisze, wizytę mam dopiero o 18...
dzięki za kciuki, trzymajcie mocno
![]()
Tak bo nie bylo sensu go odstawiac odstawianie trwa przynajmniej 2 tygodnie a po tygodniu musialabym zaczac brac go spowrotemNaprawdę czyli bez przerwy brałaś steryd?
Tak kochana. Ja jeszcze amolem glowe smarowalam i okladt zimne robilam. Apap lub paracetamol mozeszMam pytanko, od wczoraj cierpię. Migrena mnie dopadła i nie mogę normalnie funkcjonować. Już się pogubiłam, co można wziąć. Paracetamol?