aga6
Fanka BB :)
A tyle kasy co miesiac idzie na skladki..No właśnie. Zdaje sobie z tego sprawę i dlatego jestem taka ciekawa jak to będzie wyglądało u tego lekarza.
Gdyby nie many, many, many, to podejrzewam, ze w Polsce nie miałby nas kto leczyć![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tyle kasy co miesiac idzie na skladki..No właśnie. Zdaje sobie z tego sprawę i dlatego jestem taka ciekawa jak to będzie wyglądało u tego lekarza.
Gdyby nie many, many, many, to podejrzewam, ze w Polsce nie miałby nas kto leczyć![]()
To jest chore my powinnismy miec konta swoje kazdy czlowiek i tam składki mam ochotę ide do lekarza i wydaje na jakiego mam potrzebę wiem chociaż ze bedzie traktowac inaczej i wiesz,ze nie bedziesz czekać pol roku na jakies badanie. Taki fundusz do dup..ichA tyle kasy co miesiac idzie na skladki..
@agrafka07 jak ściągnęłam plik to działa.... po prawej stronie jest pobierz plik.
Bicie serducha przez detektor w 13 tygodniu
Link do: Głos 001_sd.m4a
No właśnie. Zdaje sobie z tego sprawę i dlatego jestem taka ciekawa jak to będzie wyglądało u tego lekarza.
To jest chore my powinnismy miec konta swoje kazdy czlowiek i tam składki mam ochotę ide do lekarza i wydaje na jakiego mam potrzebę wiem chociaż ze bedzie traktowac inaczej i wiesz,ze nie bedziesz czekać pol roku na jakies badanie. Taki fundusz do dup..ich
Piękne! Zastanawiałam się czy serduszko wywoła u mnie silne emocje a już Twoje wywołuje!![]()
To jest Polska tak jak zbierasz cale zycie skladki nie doczekac emerytury to chociaz dzieci powinny dostac ta kase, bo jak długi ci zostana to od razu dziedzicza [emoji23] smiechu. Nie mam nic do bezrobotnych jeśli naprawde musza sie zajmowac domem dbaja o dzieci, ale zle sie patrzy na te patologie co siedza na dup.. biora 500+ i jeszcze dzieci zaniedbane,a my pracować musimy zeby cos miec i kadry ma jakieś oplaty. A oni mieszkanie z urzedu, dodatki i w nosie.Piękne! Zastanawiałam się czy serduszko wywoła u mnie silne emocje a już Twoje wywołuje!
Eee nie sądzę. Są łatwiejsze i lepiej płatne branże, jak przemysł czy nowe technologie. Jak ktoś chce pracować dla kasy to tam uderza.
Tak by było, gdybyśmy mogły korzystać z prywatnych ubezpieczeń. Niestety z nfz nie można zrezygnować więc za nasze składki leczą się jeszcze emeryci i bezrobotni. Gdyby można było zrezygnować z nfz, większość pracujących by zrezygnowała i nie byłoby kasy na niepracujących. Bezrobotni musieliby wziąć tyłek w troki ale emerytom jednak się należy.
Dziewczyny a jest jakas aplikacja gdzie można wpisać wiek ciąży z usg? Bo ja mam dużą różnicę z OM...
Chyba nie ale ja np sobie zrobilam tak,ze wpisalam 5 dni pozniej om i mi wyszły te tygodnie, bo ja miałam pozno owu od omDziewczyny a jest jakas aplikacja gdzie można wpisać wiek ciąży z usg? Bo ja mam dużą różnicę z OM...
A kiedy mialas om i kiedy masz termin porodu, jaki tydz teraz masz ciąży?Dziewczyny a jest jakas aplikacja gdzie można wpisać wiek ciąży z usg? Bo ja mam dużą różnicę z OM...
23.05 OM czyli 9+ a z usg 7+6A kiedy mialas om i kiedy masz termin porodu, jaki tydz teraz masz ciąży?