Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Wychowuje dzieci w Niemczech? Nie boicie się jako obcokrajowcy tego jugendamt?Naprawde zapomnialam o forum
Plus jescze sie ucze jez niemca[emoji13][emoji13]dzien mi mija jak z procy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wychowuje dzieci w Niemczech? Nie boicie się jako obcokrajowcy tego jugendamt?Naprawde zapomnialam o forum
Plus jescze sie ucze jez niemca[emoji13][emoji13]dzien mi mija jak z procy
Wychowuje dzieci w Niemczech? Nie boicie się jako obcokrajowcy tego jugendamt?
Gratulacje przesliczne dzieciaki☺Mi za to pieprzyki urosly[emoji85]
Nie pisalam bo poprostu mam tyle roboty ze zapomnialam o forum
Franus ur sie 22/6 o 8 rano 3190/53cm:/ teraz 5120
Po cc czulam sie fatalnie ale lecialo i leci mleko wiec to mi dodawalo sily plus widok dzueci Zobacz załącznik 881621Zobacz załącznik 881622.
Po porodzie Zobacz załącznik 881623
Trzymam za was mocno!!!!
Co tam u Ciebie ,kiedy ty rodziszGratulacje przesliczne dzieciaki☺
Ja termin mam na 24 sierpnia to juz niedługo mój ginekolog twierdzi że moze 2 tygodnie wczesniej dzidzia ma już z tego co mowil po usg 3100 strasznie sie boję ale nie żałuję swojej decyzji jak wszystko pójdzie dobrze będę najszczesliwsza mama na swiecie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam za Was kciuki przy porodach i staraniach.☺Co tam u Ciebie ,kiedy ty rodzisz
Cień cienia raczej z grypy nie wychodzi :-)
Trzymam kciuki i już nieśmiało gratuluję!

Nie planowałam swojej pierwszej ciąży ale to było 20 lat temuCześć Dziewczyny :-)
Zaglądam , poczytuje i na razie milczę . Wszystkie mi się mylicie i chyba musiałabym przeczytać wszystko tak od przynajmniej 9 miesięcy wstecz , żebym wiedziała , która z Was się stara , która czeka na poród a która już urodziła
Ja póki co nadal zastanawiam się co przyniesie najbliższy czas , czy dwie kreski czy @
Im bliżej końca cyklu , tym więcej myśli .Najgorzej jest rano i wieczorem . Rano bo wiem , że mogę np poleżeć dłużej niż bym mogła przy małym dziecku a wieczorem bo np biorę książkę , czytam i wiem , że nic nie zakłóci tego spokoju ...No chyba że chrapiący obok mąż
Tak czy siak nie muszę nic z siebie dawać , najwyżej jakiś cios i znowu jest cisza
Nie wiedząc co przyniesie czas, zamówiłam wczoraj kilka noclegów nad morzem , to tak w razie czego , żeby naładować akumulatory . Wyjazd zupełnie nie planowany ...jak większość rzeczy które mi się w życiu przytrafiają
Co prawda , mam w domu trzy pociechy , które mogłyby mnie przy dziecku odciążyć , baaaa nawet gwarantują , że tak będzie tylko że .... dlaczego w kuchni jest burdel ?
Ot z dziećmi
Tak na marginesie , czy jest wśród Was osoba , która ciąży nie planowała ? :-)
miałam 20 lat mnóstwo planów na przyszłość które życie zweryfikowało
teraz po 20 latach na własne życzenie przewracam swoje wygodne poukładane życie do góry nagami narazie jestem na etapie starania się
moj dzisiaj wraca z podróży służbowej i działamy dalej