Sliim
Fanka BB :)
O o to widzę ze podobnie jak ja tylko ja mam w 13 tygodniuPierwszą właściwą wizytę tutaj mam w 12 tygodniuWięc jeszcze troszkę. Chyba, że w między czasie pójdę wcześniej prywatnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O o to widzę ze podobnie jak ja tylko ja mam w 13 tygodniuPierwszą właściwą wizytę tutaj mam w 12 tygodniuWięc jeszcze troszkę. Chyba, że w między czasie pójdę wcześniej prywatnie.
O o to widzę ze podobnie jak ja tylko ja mam w 13 tygodniucały czas myślę nad prywatna wizyta ale w sumie czuje się dobrze więc wydaje mi się ze nie jest to potrzebne jedynie czysta ciekawość
![]()
Halszka ale jak bliźniaki to nie wymaga wcześniejszego sprawdzenia? Podziwiam Was dziewczyny za cierpliwość w tym zakresie.Mam to samo
Ja do tabelki wpisze sie pozniej, pewnie po usg genetyczm.Cześć mamuśki,
Ja tak co jakiś czas próbuję wbić w temat, ale nie mogę się zaklimatyzować. W każdym bądź razie u mnie wszystko ok. Pamiętajcie o tabelce!
Halszka ale jak bliźniaki to nie wymaga wcześniejszego sprawdzenia? Podziwiam Was dziewczyny za cierpliwość w tym zakresie.
Tutaj jest na to inne spojrzenie.Ja do tabelki wpisze sie pozniej, pewnie po usg genetyczm.