Stokrotenka23
Fanka BB :)
O nieJa juz też po wizycie. Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Żegnam się niestety z Wami. Puste jajo płodowe [emoji24][emoji24][emoji24] życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nieJa juz też po wizycie. Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Żegnam się niestety z Wami. Puste jajo płodowe [emoji24][emoji24][emoji24] życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Co to się wyrabia [emoji17][emoji17] bardzo mi przykro...Ja juz też po wizycie. Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Żegnam się niestety z Wami. Puste jajo płodowe [emoji24][emoji24][emoji24] życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Super!! Ja nie wiem jak bije serducho mojego, lekarz nic nie mówił a ja nie pytała,.. zawsze tylko że bije.Trzymam kciuki!
Ja już po,mimo że mialam na 17.45.
Junior ma 13 mm
7+4
TP 15 marca
Serduszko 155 Zobacz załącznik 882994
Przykro. Ale moze następnym razem się uda.Ja juz też po wizycie. Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Żegnam się niestety z Wami. Puste jajo płodowe [emoji24][emoji24][emoji24] życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Kochana tule mocno, to straszne nie powinno nas to spotykać. Życzę ci aby następnym razem bylo w porzadku i urodzila zdrowe dzieckoJa juz też po wizycie. Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Żegnam się niestety z Wami. Puste jajo płodowe [emoji24][emoji24][emoji24] życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania
U mojego 129 lekarz powiedzial,ze 90 jest niepokojące jedyna nadzieja w serduszkuSuper!! Ja nie wiem jak bije serducho mojego, lekarz nic nie mówił a ja nie pytała,.. zawsze tylko że bije.
Ja słyszałam chwilkę. Ja jestem taka ze czasem psychicznie musze sie nastawić A tu duze zaskoczenie ze slyszalam i nie mogłam uwierzyćSuper!! Ja nie wiem jak bije serducho mojego, lekarz nic nie mówił a ja nie pytała,.. zawsze tylko że bije.
No właśnie. Więc proszę myśl pozytywnie. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne rozwiązania. Ja wierzę :*U mojego 129 lekarz powiedzial,ze 90 jest niepokojące jedyna nadzieja w serduszku
Staram sie,ale z dystansem nie chce bardziej cierpieć do piątku chyba jajko znioseNo właśnie. Więc proszę myśl pozytywnie. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne rozwiązania. Ja wierzę :*