reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Z moich wyliczeń wynika, że na L4 ciążowym będę miała więcej niż teraz i to dość sporo, więc tym bardziej motywacja do pracy przez większą część ciąży jest mała:p
No u mnie to samo bo premie sie wliczaja ;p w pierwszej ciazy w szoku bylam, myslalam ze sie pomylili xP

Na L4 wyliczają Ci średnią z ostatnich 12 miesięcy. Wynagrodzenie w tym czasie miałam stałe, ale kilka razy miałam wypłacane nadgodziny i to dość sporo, w czerwcu dostałam też jeden bonus, więc to wszystko mi podwyższa średnią. Wzięłam swoje zarobki z tego okresu, dodałam te nadgodziny, bonus i podzieliłam przez 12. Wiadomo, że kwota może nie jest dokładnie taka sama jaka wyjdzie kadrowym, ale raczej zbliżona.

A moze wiecie jak teraz mi wyliczą? Bo od marca 2017 do marca 2018 bylam na macierzynskim pozniej bylam rowne 2 miesiace na urlopie zaleglym i rowny miesiac pracowalam no i znowu poszlam na l4.. ktore 12 mcy beda brac pod uwage? Bo jak te z macierzynskiego to slabo bo tam 80% dostswalam..

reklama
Do góry