RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
@dżoasia - bo Cię w doooppe kupne(myślę, że jeszcze niejedna się dorzuci) - 3.64 quwa ,to ja z moim 1.60 (luty 1.96) jestem już po menopauzie !!!!
Co wy nie powiecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@dżoasia - bo Cię w doooppe kupne(myślę, że jeszcze niejedna się dorzuci) - 3.64 quwa ,to ja z moim 1.60 (luty 1.96) jestem już po menopauzie !!!!
Ma kamyczki w pęcherzu. Dzisiaj było je dokładnie widać na usg ale niestety nie wiemy jakiego są rodzaju. Na razie dostała leczenie w ciemno a my się czaimy, żeby zrobiła siusiu na specjalny żwirek. Oczywiście ona nie chce. :/A jak się czuje Twój kotek? Potwierdzili co mu dokładnie jest?
no mi się zapowiada na 30 błahaha sama też się ciągle kąpie i przebieram ugotuje się przy tym prasowaniu jak nicKochana mój też czyścioszek ciągle małpa [emoji205][emoji205][emoji205][emoji205] w kąpieli. Czasem z tygodnia mam ponad 20 męskich podkoszulek. Do tego z pracy też ubranko przynosi do prania i prasowania. Śmieje się ze jego szef powinien mi placic.
Biedna. [emoji17]Ja najpierw na depilacje laserowa zbieram. potem - masz racje cycki se zrobie ale to po karmieniu.
Dobrze się czuję jutro do domku pewnie.![]()
Ale nie jest mi wesoło - przyjęli Panią z poronieniem po invitro. ;((
to ja sie marwie ze jakos słabo jest a Ty o bliźniakachJak nic bliźniaki![]()
matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubraća ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy
padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają
![]()
Moglas sobie tez sama podraznic nadzerke przy aplikacji lekow dopochwowych. Nie martw sieDziewczyny, mialyscie takie bezowe uplawy z resztek wyciekajacego zelu crinone? Ja jak dotad nie mialam nic specjalnie, ale dzis wyplynely lekko bezowe resztki zelu I nie wiem czy mam sie stresowac czy to normalne. Niby na ulotce jest cos o tym wspomniane, ale jak dotad byl zawsze bialy. Dr podczas transferu mowila, ze mam stara nadzerke co moze powodowac lekkie plamienie po transferze bo mogla ja lekko naruszyc, ale nie wiem czy z takim opoznieneim by to ze mnie schodzilo.![]()
Ja polecam Stacha [emoji4] znam szkole od tej drugiej strony [emoji6] jak cos to priv [emoji4]Dziewczyny z Krakowa,mam pytanie "trochę" odbiegające od tematu. Czy któraś ma do polecienia jakąś szkołę jazdy? Zebrałam się w końcu żeby wyleczyć swój największy kompleks - brak prawka, dzisiaj załatwiłam lekarza i profil kierowcy w urzędzie i teraz myślę gdzie się zapisać.