Ewunka
Fanka BB :)
Co tam sie porobiła ....dokładnie tak, ja tylko pokazałam kartkę od wujka i bez gadania podpięli![]()
No nic .
Jeszcze jeden i jeszcze raz
Zmiana nie wyszla na dobre chyba trzeba wrócić na krótki protokół
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co tam sie porobiła ....dokładnie tak, ja tylko pokazałam kartkę od wujka i bez gadania podpięli![]()
Powodzenia. [emoji8]Czekam zaraz wchodzę ale się boje ;(
Oczywiście ze dam znać . Za 40 dni powtórzę badania i zobaczę czy jest poprawaDzieki Kalno, to cenna wiadomosc, napewno rozwaze ta moliwosc, o mnie amh 0.68. Daj nam na biezaco znac jak sie sytuacja rozwija i czy pomoglo.
na długiCo tam sie porobiła ....
No nic .
Jeszcze jeden i jeszcze raz
Zmiana nie wyszla na dobre chyba trzeba wrócić na krótki protokół
To trzymamy kciuki za piękną betę i mocno zaciskaj nóżki przez 9 miesięcy@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️
Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
Jaki tam kolejny raz kochana z tego bedziesz miala piekne zarodeczki i cudowne dzieciaczki.No kurcze siedziałam u tego doktora i nie wiedziałam co zrobić. Nigdy nie wiadomo co to się wydarzy, najwyżej jeszcze raz podejde i wtedy już wszystko pójdzie do zapłodnienia.
To trzymam kciuki za powodzenie i życzę tony cierpliwości,bo ten czas do testowania dłuży się niemiłosiernie :*@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️
Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]