reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
="Kurcia, post: 16959357, member: 173036"]A w jakiej byłaś klinice?

No właśnie tak słyszałam, że niszczy stosunki chemiczne i neuroprzekaźniki w organach... co za menda z tej choroby

@Apsik1981 a Ty w jakiej klinice?

@Mieciu85 zobacze co dr G powie, ale dr M mi teraz rozpisywał końcówkę stymulacji bo G nie było i też nie mówił żeby było coś źle... Jezus, czemu to nie może być prostsze.[/QUOTE]
kurcia a czym i w jakich dawkach byłaś stymulowana u dr G?szlaś krótkim czy długim protokołem?ostatnio dr G nie ma sukcesów. ... martwi mnie to. ja w sobotę jadę do de Czerw i zobaczymy co ona powie

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
To trzymamy kciuki za piękną betę i mocno zaciskaj nóżki przez 9 miesięcy:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

No kurcze siedziałam u tego doktora i nie wiedziałam co zrobić. Nigdy nie wiadomo co to się wydarzy, najwyżej jeszcze raz podejde i wtedy już wszystko pójdzie do zapłodnienia.
Jaki tam kolejny raz kochana z tego bedziesz miala piekne zarodeczki i cudowne dzieciaczki.
Szkoda ze lekarz tak wam namoncil bo powinien powiedziec zapladniamy 6 albo wszystkie a nie kazac wybierac ile wiecej
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji173][emoji173]

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
To trzymam kciuki za powodzenie i życzę tony cierpliwości,bo ten czas do testowania dłuży się niemiłosiernie :*

reklama
Do góry