Może się nie zmienić bo to jest wygodne dla wiekszosci która widzi tylko czubek własnego nosaPieknie napisane. Mysle tylko niestety, ze jeszcze jakis czas nic sie nie zmieni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może się nie zmienić bo to jest wygodne dla wiekszosci która widzi tylko czubek własnego nosaPieknie napisane. Mysle tylko niestety, ze jeszcze jakis czas nic sie nie zmieni...
W jednej tabl magne b6 jest 2x wiecej wit b6, a dziewczyny biora nieraz 3x2Dziewczyny, podpinam sie pod pytanie bo ja mam Chela Mag B6 i sklad jest taki jak na zalaczonym zdjeciu. Aktualnie biore 3 kapsulki dziennie zeby wziac odpowiednia dawke mahnezu ale czy nie przesadzam z witamina B6?Zobacz załącznik 884352
W jednej tabl magne b6 jest 2x wiecej wit b6, a dziewczyny biora nieraz 3x2a magnezu duuzo mniej w jednej niz tu.
Robiłam betę dwukrotnie i był niewielki spadek. Jutro ostatnie pobranie i raczej nie spodziewam się wzrostuJa tez po transferze w poniedzialek. Dlaczego sadzisz, ze nieudanym robilas juz jakies testy lub bete? Na mnie tez jeszcze czekaja 3 zarodki jesli tym razem nie zaskoczy![]()

Myślę, że ok, chociaż nawet można by chyba brać 4x, żeby była maksymalna dawka magnezuDzieki wielkie dzoasiabo juz sie zaczeam schizowac, ze moglam zaszkodzic. Czyli beac dalej po te 3 myslisz?
Myślę, że ok, chociaż nawet można by chyba brać 4x, żeby była maksymalna dawka magnezuale to w razie jakichś skurczy, tak to chyba nie ma co przesadzać
![]()
Moj gin ostarnio stwierdzil ze magnezu w sumie sie nie da przedawkoeac wiec spokojnieDzieki wielkie dzoasiabo juz sie zaczeam schizowac, ze moglam zaszkodzic. Czyli beac dalej po te 3 myslisz?
Ktoś na forum, bodajże dżoasia, podpowiedziala mi że jak wkuwasz igle i już czujesz ból to należy szukać innego miejsca. Ktoś inny pisał żeby zebrać dość szeroką fałdę i mocniej ja scisnac. W moim przypadku połączenie tych 3 rzeczy przyniosło efekt. Od kilku dni Ani jednego silnika nie ma a też biorę acardDziewczynki, pisalyscie tu niedawno o teczy po heparynie. U mnie przy pierwszym transferze nie bylo ani sladu po aplikacji heparyny, a teraz siniak na siniaku pomimo, ze robie te zastryzki tak samo
Moze dlatego sie to bardziej rozlewa, ze tym razem biore tez acard? Juz dzis probowalam ucisnac lekko miejsce po, ale to samo... Wiem, ze pare dni temu o tym rozmawaialyscie ale tyle postow, ze chyba tego nie znajde, co pomaga?

A skądH
Hej. Ja tez ze Śląska![]()