• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny:-) :) można dołączyć?
Jestem w 10tc, to moja trzecia ciąża dodam że nie planowana a czwarte dziecko;) Termin mam na koniec lutego początek marca ale czuję że będzie to marzec:biggrin2: A to moja kruszynka
20180801_132617.jpg

Załączniki

• 20180801_132617.jpg
    20180801_132617.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 360
Mnie odesłali do kantyny, maja dzwonić jak znajda dla mnie czas, bo narazie biorą same zapisane na połówkowe... i chodzą same babki z dużymi brzuchami i mnie wkurzają tymi brzuchami :P bo ja nawet nie wiem czy będę miała okazje taki mieć :(

Słuchajcie ja już po :) tydzień 8+6 I termin wyliczony na 9 marzec. Maluszek zdrowy, serduszko bije i położna się śmiała bo sobie akurat tańczył jak robiła echo :P. Ma 2,2cm. Następna wizyta już za tydzień bo będzie ze mną rozmawiała o tych badaniach na różne choroby itd bo akurat wyjdzie 10 tydzień . I znowu zobaczę dzidzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry