Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak bedzie plywal w chlodnej wodzie schladzajac jajka to jedzcie smialo. Niech sie nie wygrzewa na sloncu, tylko niech szyka cieniaMam do was pytanko ... mąż oddaje nasienie do badania we wtorek i racji takiej,ze ładna pogoda jedziemy dziś na baseny odkryte .... czy przy temperaturze 30 stopni to jest dobry pomysł ?
No tez tak myślałam żeby jaja moczył ciagle w wodzie czy chce czy nie ... nawet parasol mu kupiłam ,ale co to mu daJak bedzie plywal w chlodnej wodzie schladzajac jajka to jedzcie smialo. Niech sie nie wygrzewa na sloncu, tylko niech szyka cienia![]()
Bez przesadyNo tez tak myślałam żeby jaja moczył ciagle w wodzie czy chce czy nie ... nawet parasol mu kupiłam ,ale co to mu da![]()
Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"

Szkoda, że nie ma opcji "tragiczna prawda".Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"![]()
Brakuje opcji " śmiać się czy płakać "Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"![]()