Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na lekach, czy bez?Dziewczyny czy TSH 0,572 przy normie od 0,555 to dobry wynik czy za niski?
Na tarczycę nigdy nie brałam leków, moje TSH zawsze wynosiło około 1. Ale w zeszłym cyklu brałam leki immunosupresyjne i wydaje mi się że dlatego tak spadlo. Zrobię ft3 i ft4 i będę kontrolować TSH co tydzien.Na lekach, czy bez?
Jest jakaś diagnoza - Hashimoto czy inne mendy?
Wartość jest graniczna i trzeba zrobić hirmony obwodowe - fT3 i fT4.
czekamy dalej@zylwia powodzeniaaaaa!!!!!! Niech idzie szybko i sprawnie!czekamy na sweet foteczki najpiekniejszej Księżniczki!
![]()
czekamy dalejajjj...Już nic mi się nie chce ;((
A ja myslalam ze Lenka jest juz na świecie. Leki na wywoływanie nic nie daja? Ile teraz wazy?czekamy dalejajjj...Już nic mi się nie chce ;((
Dziewczyny właśnie siedze w samolocie obok ksiedza i przypomina mi to o moich wyrzutach sumienia związanymi z in vitro i PGD- to jeszcze bardziej. Jestem zdecydowana, ale jednak zostałam wychowana inaczej. Jednak nie przeszkadza mi to w podjęciu decyzji o chęci posiadania zdrowego dziecka..... Jak u Was z tym tematem?
DziękujęMyśle że bóg niezależnie czy tenbuddyjski, islamski czy ten chrześcijański czy inny chciałby żeby ludzie byli szczęśliwi a zakaz in vitro jak wiele innych rzeczy to wymysł kleru..... jeśli to co robisz jest zgodne z Twoim sumieniem - nie oglądaj się za siebie, ani na innych. Dąż do szczęścia.
Miłego dnia!!!
[emoji4][emoji4][emoji4]