katkut3070
Fanka BB :)
Spałam, chwilę temu wstałam i ani razu jeszcze nie zakulo więc jakby przeszło.. Uspokoilyscie mnie trochę. Stopy tez mi pucha, szczególnie na wieczór..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się i tak kuje ciągle ale bym nie chciała 3cim Z kolei bić :/Dieta jak dieta, ja sobie nie wyobrażam insuliny.
U mnie klucia są zawsze po odkurzanie, jakbym jakieś więzadła naciagnela za mocno. Takie pulsujace klucie, nie zmieniało nic czy siedzę czy leżę.
Stopy I dłonie tragedia - cały dzień dzisiaj bolą I są spuchniete, obrączki nawet nie próbuje ściągnąć, nie pójdzie.
W dodatku też pieka podeszwy stop jakbym maraton przeszła po nagrzanym asfalcie :/ i spać się chce od upału.....
Kciuki za wizytę! Ja w srode mam i tez mysle ze juz bedzie plec na 90 a nie na "raczej dziewczynka". HeheHej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrzejutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć
jestem taka podekscytowana
![]()
Trzymam kciuki za wizytę i oby marze! A co byś chciała?Hej dziewczyny, wybaczcie za długą nieobecność...
My dzisiaj zaczynamy 22tc i czujemy się dobrzejutro o 18:30 mamy USG i jeśli malec pozwoli to poznamy jego płeć
jestem taka podekscytowana
![]()
Tak w poprzedniej ciazy miałam cukrzyce, w tej ciazy wyniki ok i cukrzycy niet☺Ale to miałaś stwierdzoną cukrzyce?
Dzien dobry mamuski ja chyba oszaleje wogole spac nie moge kładę sie 23-24 budze sie w nocy po kilka razy no i pobudka juz o 4.40 masakra jakas.....a obiecalam sobie ze w tej ciąży wyśpię sie na zapas![]()