monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam a ja za to dzis zle spalam krecilam sie z boku na bok i spac nie moglam a jak usnelam to zaraz zadzwonil budzik [emoji6]Witam z rana, z łóżka jeszcze [emoji6] dzisiaj w nocy SPALAM !!! miałam czym oddychać [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam a ja za to dzis zle spalam krecilam sie z boku na bok i spac nie moglam a jak usnelam to zaraz zadzwonil budzik [emoji6]Witam z rana, z łóżka jeszcze [emoji6] dzisiaj w nocy SPALAM !!! miałam czym oddychać [emoji3]
Dzisiaj wyjątkowo było czym oddychać w nocy [emoji3] tak to ja spać mogę, jeszcze z synkiem zasnęłam [emoji33] może przez to taki dobry sen miałam [emoji12]Witam a ja za to dzis zle spalam krecilam sie z boku na bok i spac nie moglam a jak usnelam to zaraz zadzwonil budzik [emoji6]
W sensie prawie żadnych, tylko okrutny ból piersi i sutków oraz wieczorne mdłości, ale też nie codziennie i nie jakoś mocno dokuczające...U nas też prywatnie żaden problem.na nfz na usg też może mąż czy partner przyjść ale tam taki sprzęt że na usg razem trzeba podejść prywatnie pooglądaćZ wizytami z partnerem w gabinetach prywatnych nie ma zadnych problemow, wrecz jest to norma obecnieMoj maz zawszebyl mile witany przez lekarza.
Natomiast na nfz bylo to niemozliwe albo wcale niepraktykowane w mojej przychodni, bo w gabinecie badan nie bylo aparatu usg.
Witam a ja za to dzis zle spalam krecilam sie z boku na bok i spac nie moglam a jak usnelam to zaraz zadzwonil budzik [emoji6]
Ja uzywalam i z czystym sumieniem polecamMatko to samo co ja co druga noc ostatnio tak u mnie wygląda myślę czy nie kupić poduszki rogala do spania . Uzywalyscie ? Warto ?
Tak warto po stokroć. Tylko rogal to jest mały do karmienia a do spania musisz kupić taką dluższą żeby się na niej oprzeć. Na allegro pełno tego jestMatko to samo co ja co druga noc ostatnio tak u mnie wygląda myślę czy nie kupić poduszki rogala do spania . Uzywalyscie ? Warto ?
Tez się nad nią zastanawiamMatko to samo co ja co druga noc ostatnio tak u mnie wygląda myślę czy nie kupić poduszki rogala do spania . Uzywalyscie ? Warto ?
Ja używałam i na kręgosłup to było zbawienie.Matko to samo co ja co druga noc ostatnio tak u mnie wygląda myślę czy nie kupić poduszki rogala do spania . Uzywalyscie ? Warto ?