• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam 212,4 ale kolezanka Pandzia to miała jakąś kosmicznie wysoką betę, coś ok.600? @gosia321 miała podane dwie blastki, jedna została i w 9 dpt miała coś ok. 100, ale niech mnie sprostuje, bo już pamięć szwankuje. [emoji848] tak wiec może być różnie. @Koniczyna82 miała dość niską betę (ale prawidłowe przyrosty) a później się ładnie rozkręciła i ciąża przebiega dobrze.
Najważniejszy jest przyrost. [emoji4]

Dzieki Justin za zestawienie bety :) a w ktorym dniu mialas 212? Ty masz blizniaki czy jednego maluszka?

reklama
@edloteh kochana przepraszam ze wroce jeszcze do tematu, ale dogrzebalam sie do wynikow meza i ma DFI 14,9, a HDS 20. Reszta wyników jest ok. Myślisz, że to dobre wyniki? Bo nam zwracali uwagę na to HDS, że ciut podwyższone, ale mówisz, że DFI ważniejsze.

@adansonia piękny piękny widok.

Nadrabiam Was i nadrabiam. Co u Bimbo? Nie mogę znaleźć posta z jakąś najświeższą betą.

pozdrawiam z Ibizy. Upał jak skurczysyn, a mnie oczywiście w momencie przekroczenia drzwi samolotu dopadła @ - a po stymulacji, heparynie i acardzie to wiecie jak jest.
Cześć Kurczaczku, jutro rano zrobię ostatnią betę. A międzyczasie próbuję się umówić do Paśnika,ale nicponie nie odbierają. Mam w planie zrobić histero i przeciwciała. Nie wiem kiedy będę mogła podejść kolejny raz. Mam nadzieję,że to znowu nie będzie trwało pół roku. Wypoczywaj nam tam, wygrzewaj ciało i wracaj z nowymi siłami :*

Kochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza nic na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Beta zajebiaszcza.hihi gratulacje.
Progesteron faktycznie niski.
Dupek nie wychodzi z krwi.

Kochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza niz na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Bedziesz gruba:) ciesze sie strasznie❤ kojarze ze dzuewxzyny pisaly ze duphaston nie wychodzi

reklama
@edloteh kochana przepraszam ze wroce jeszcze do tematu, ale dogrzebalam sie do wynikow meza i ma DFI 14,9, a HDS 20. Reszta wyników jest ok. Myślisz, że to dobre wyniki? Bo nam zwracali uwagę na to HDS, że ciut podwyższone, ale mówisz, że DFI ważniejsze

Ty się słońce urlopuj a nie o wynikach myślisz [emoji14]

DFI ma większe znaczenie, dlatego ze najczęściej jest to jedyny wynik na badaniu [emoji85] o HDS rzadko się słyszy, chyba ze akuracik ma się szczęście i wynik obejmuje dwie wartości.
W waszym przypadku są dwa [emoji4] a co za tym idzie nie można pominąć HDS, który notabene jest nieco tylko podwyższony, ale nie jakoś tragicznie.
Pamiętaj, należy skonsultować wszystkie wyniki z lekarzem, bo tylko one mogą dać pełny obraz....
A przypomnij mi kochana twój wiek [emoji848][emoji87]

@Mieciu85 gratki laska [emoji7] i bierz telefon w rękę i dzwon do lekarza w sprawie tego progesteronu. Nie plamisz to najważniejsze. Ale niski jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry