anetka303
Fanka BB :)
Haha dlatego ja nie biorę do glowy przesądów srądówlol [emoji86][emoji86][emoji86]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dlatego ja nie biorę do glowy przesądów srądówlol [emoji86][emoji86][emoji86]
No wlasnie u nas tez sie z tym spotkalam ze ciezarna chrzestna byc nie powinna, ale nie wiem dlaczego [emoji4]
Ale Tobie dawke dobieral Pasnik, to pewnie jest ok [emoji4]Hmm No ja to taka ze wole miec wszystko na zaś .... boje się ze jak się nie uda to będę miała wyrzuty sumienia ,ze dawka za mała byla
Normalnie szok [emoji44]Ja mialam w dniu porodu nalot calej rodziny partnera, kiedy chcialam po prostu miec cisze i spokoj, a w dniu wyjscia ze szpitala zorganizowali dla nas grila!![]()
Kochana, ale Ty nie musisz sie nikomu tlumaczyc, pogadaj ze swoim M, moze gdyby on zadzwonil do rodziny i wszystko wyjasnil? W koncu to jego rodzina, zna ich lepiej, latwiej mu bedzie rozmawiac. Ty nie powinnas sie stresowacDziewczyny bardzo Wam dziękuję za spojrzenie na moją sytuację z innej strony. Mam trochę żal o brak jakiegokolwiek kontaktu / zapytania w tej sprawie od rodziców dziecka... chyba założyli, że dam radę i już. Tym trudniej zacząć mi temat kiedy to uważam, że oni powinni zadzwonić i powiedzieć co planują / jak to ma wyglądać...
[emoji23][emoji23]Ohohoho grill. Nie miałaś ochoty na soczystą kiełbę po jałowym szpitalnym jedzonku? Jakaś dziwna jesteś. [emoji6]
Iskierko, ja to sie chyba z Toba kiedys napic musze, tak bardzo zgadzam sie z Twoim podejsciem do wielu aspektow zycia [emoji3][emoji3]Barburka jeżeli zdecydujesz się tam pójść, to tylko dlatego, że sama tego chcesz i uważasz że dasz radę i nie zaszkodzisz sobie i dziecku. A teście niech się obrażają, jak Wasze dziecko przyjdzie na świat to też będziesz taka uległa? Przecież Ci na głowę wejdą! Twoje życie, Twoje dziecko, Twoje decyzje![]()
U mnie bylo puste calkowicieDziewczyny, a tak wracając do pustego jaja płodowego, to co to właściwie oznacza? Że można tam znaleźć bardzo mały zarodek, np 3mm czy zupełnie nic nie ma?
Tak, jasne, ja to rozumiem, jestem ciekawa do jakiego etapu nazywają to pustym jajem płodowymZarodek po prostu staje na rożnym etapie czasami tak ze drobnicę widać czasami ze nie.