Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jak niemowlak
Usg z racji długich cykliJakim terminem się sugerujecie z OM czy z USG ... u mnie rozbieżność tygodnia... i nie wiem już na który termin patrzeć
Mi smakują kiszone i czekolada!Mnie nic nie ciągnie do słodkiego, wcześniej to się bez tego nie obyło żebym czekolady nie podjadła. Póki co może nie istnieć. Teraz moję ulubione danie to zupy... wcześniej jak nie musiała to nie gotowałam![]()
U mnie identycznieSmaki się zmieniająJa odkąd jestem wypiłam pół filiżanki w ogóle mi nie smakuje. Sam zapach mi przeszkadza. Wiele rzeczy które wcześniej jadłam co dzień do buzi już nie wezmę. blll....
o właśnie u mnie też cykle 31-36 dni... wuec racja USG będzie bardziej miarodajneUsg z racji długich cyklijunior jest młodszy niz om wiec dla mnie to normalne.
Om wychodzi 10+3 A jutro dopiero zaczynam 9+0 (w ogóle powinnam mówić że dziś zaczelam ale aplikacja nie chce mi sie ustawić tak więc dla wygody mowie juz jak apka pokazuje).Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23]
U mnie 50-60 dni [emoji85]o właśnie u mnie też cykle 31-36 dni... wuec racja USG będzie bardziej miarodajne
Może masz teraz bardziej kobieca,a nie jak nastkaMnie mąż powiedział, że po ciążach mam ładniejszą figurę
Nie to, żebym miała kiedykolwiek badziewną, hahaJa tam lubię siebie
![]()