Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kaś to jest?Pozdrowienia z pięknych gór!!![emoji7]
Zobacz załącznik 886529

U nas w szpitalu jak masz pojedyncza sale to mąż może spać bez żadnego problemu . No ale kasę trzeba zapłacićMy że względu na pojedynczą salę kilka razy zlamalismy regulamin haha i mąż został że mną na noc [emoji16] oczywiście personelowi było to na rękę bo nie wolałam ich do pomocy
Od początku wiedzieliśmy że innego wyjścia na dziecko nie mamy jak in vitro to stwierdziliśmy że nie ma na co czekać bo w niepokalane poczecie to ja nie wierzę...Tzn jak trzeba to wiadomo ze zrobia. Ale juz od kilku lekarzy slyszalam ze na zyczenie CC to niezbyt, bo endomenda potem wrasta w blizne, potrzebne kolejne laparo zeby to usuwac itp...
Rzeczywiscie mlodoale to super!
Nie oceniaj tak wszystkich.Nie rob sobie nawet nadzieji na to ze ktokolwiek kto nie mial z in vitro do czynienia zrozumie sytuacje, trzeba wejsc w nasze buty i z pare km przejsc...smutne ale prawdziwe.
Hej,Dziewczynki a jak to jest z klasami zarodków ? Czy którejś z Was udało się z zarodkiem klasy C?
Mam dwa ale zamrażane w 2dobie. Jeden klasy b a drugi wlasnie c.Hej,
Nam nawet lekarz nie powiedział jakiej klasu mamy zarodki, tylko wiemy że są 2x blaseocysta. A u Ciebie?