• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja ciągle radość odkładam w sumie :-) do serduszka, do 1 prenatalnych, 2,3 itd :-) już prawie 35tc a ja dalej każdego dnia mam taki moment, że boję się o kruszynkę, czy wystarczająco często się rusza, czy w ogóle się rusza itd. Prawda jest taka, że w każdym momencie może się coś stać. Staram się te myśli odganiać, ale to bardzo trudne.
Oj doskonale cię rozumiem A później całe życie się człowiek martwi. Mi zawsze mama powtarzała że zrozumiem to jak będę miała swoje dziecko;)

@adansonia a ja myślę ze ciaza sie trzeba cieszyc od poczatku. Tylko sie moge domyslac jaki to stres i strach chodzic na wizyty i czekac od usg do usg. Ale niestety na nic nie ma sie wpływu. Wiec mysle ze trzeba sie cieszyc kazda minuta i oby te minuty zamienialy sie zawsze w 9 miesiecy.

A ja sobie leze na lezaczku. Glowa sie stara odpoczac to nie. Dzwoni klinika z pytaniem o wynik testu ciazowego. No to humor se poszedl na palme.
@Kurcia było ich pognac... Ty masz teraz się zrelaksować i odpoczywać:*

reklama
Potwierdzam, jest znieczulenie z najnizsza dawka adrenaliny, ktore podaja w ciazy [emoji4]
Tak tak ja nie mowie ze nie ma jest i jak faktycznie jest cos na pilne wymagajace leczenia to mozna i wczesniej. Moj stomatolog powiedzial ze nic sie nie dzieje w tym zebie ktory sie odlamal a zlamal sie od migdalow. Powiedzial ze moze mi zrobic go odrazu ale bedzie duzo wiercenia bo jakby juz go odbudowywal to odrazu wymieni plombe ktora jest tuz obok. I moze podac znieczulenie ale odrazu zaznaczyl ze moze byc jakies ryzyko bo podniesie to poziom adrenaliny wiec jego zdaniem mozna z tym zaczekac do bezpiecznego 2 trymestru. Zabezpieczyl mi go i kazal przyjsc pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry