Musisz dodac Lena Iwa do znajomych, bo to tajna grupa nie znajdziesz jejOo, muszę znaleźć ta grupę na fbmi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
reklama
Beata86
Fanka BB :)
Gdzie jest ta tabelka?Tam masz w tabeli wiekszosc dziewczyn, możesz sie dopisać ,ja mam na 18.03
Jaasna
U nas tez deszczo ja dziś też już na nogach, ale spałam wczoraj po pracy, a potem poszłam normalnie spać o 22, więc wyspałam się za wszystkie czasy, jak tam u Was pogoda? u nas PADA - jak ja kocham ten dźwiękdla mnie mogłoby słońce nie istnieć, chyba, że w mroźny zimowy dzień, w ogóle jestem pod tym względem odmieńcem kocham deszcz, śnieg, mróz, czuję się wtedy super i dziś pierwszy raz od dawna czuję się lepiej
strasznie jest nas już dużo, powiem szczerze, że powoli nie ogarniam wszystkich piszących![]()
Ja pamietam nas, ktore czesto pisza
Jesli ktos sie odezwie sprzed moim dolaczeniem tu i rzadko pisze, to go nie kojarze, niestety
Jaasna
O, ja tez mam tak dziwnie - jak nie jestem w ciazy, to wcale nie pije, piwa nie lubie i nie ciagnie mnie do tego. A w ciazy np. mam smaka na piwo smakowe WTF?!Ja mam ochote na piwo z sokiem -.- a jak nie bylam w ciazy to nie pilam nic..
Jaasna
Wedzonki na goraco (np.ta makrela) sa bezpieczme pod wzgledem toxo.Nie chodzi o rtec tylko,ale i o tokso, bo to wędzone a nie smażone
Tu sie rozchodzi o szkodliwosc dymu wedzarniczego na plod.
Ja bym powiedziala- mocno ograniczyc takie jedzenie. Kawalek czasami pewnie nie zaszkodzi, ale w pierwszym trymestrze moze lepiej unikac tych wedzonek.
mala-rybka
Zdrówka dla młodziutkiej [emoji6]Oo, muszę znaleźć ta grupę na fbmi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
A ja dzisiaj pranie wszystkiego jeszcze mam dołączone, bo młodziak osikal wszystko [emoji52] dobrze, że słońce jest to wyschnie kołdra i materac
Jivka
Moderator
Ja dzisiaj padam
Do północy opróżniałam meble bo sprzedajemy i dzisiaj ma Pani podjechać po nie...
A teraz na 12h do pracy przyszłam
Co do niebezpiecznego jedzenia, ja jakieś 2 tygodnie temu zjadłam oscypka i potem dopiero coś mnie tknęło i przeczytałam że niby nie można...
A teraz na 12h do pracy przyszłam
Co do niebezpiecznego jedzenia, ja jakieś 2 tygodnie temu zjadłam oscypka i potem dopiero coś mnie tknęło i przeczytałam że niby nie można...
Marcowe 2019 i tak gdzie masz tematy rozne, dieta w ciazy, tabelka, tsh, wizytyGdzie jest ta tabelka?![]()
Stokrotenka23
Hej hej,
Mnie dziś boli podbrzusze, okolice jajników czyli macica nadal sie rozciąga :/
reklama
Weź mi nawet nie mow ja jak chce wstac z lozka czasem tak mnie za boli ,pociągnie,ze musze odczekac.Hej hej,
Podziel się: