reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja na ból głowy zawsze biorę tabletkę, teraz w ciąży się tylko ograniczam. Ale w pracy z bólem głowy bym nie ogarnęła nic...
Teraz w ciąży też staram się nie brać nawet nospy ani paracetamolu (którego chyba nawet w domu nie mam, bo i tak na mnie to nie działa, a dziecku nie będę podjadała :p)

reklama
Czytaliscie o tych kradzieżach dzieci na organy na necie głośno ,ciekawe czy to prawda. Pokazywalam mojemu synowi filmik jak kradna, a on mowi,ze mi wierzy,ale kuzyni nie wierzą ,ze kradna i on im mówił,ze mówią do dzieci : Choć dam ci kase [emoji23] albo słodycze i ciach i zabierają [emoji23]bo to normalni ludzie wygladaja jak my i sa mili, nawet nie muszą sie przebierać...

Boże, nawet nie mów mi o czymś takim. Ja to taka strachliwa jestem, że się boję córkę puścić na plac zabaw samą, a ona by już chciała. Jakoś zawsze muszę mieć ją na oku... ;)

Moja krew [emoji23] ja nawet jak chora bylam antybiotyki do szafki i nie bralam [emoji23] teraz jestem chora jak euthyrox musze brac
Ja tez nie zazywam ogolnie przeciwbolowych czy nospy.

Jak jestem chora to dziala na mnie cos z ibuprofenem, ale ze w ciazy na chorobe nie mozna to biore bezpieczny antybiotyk na amoksycylinie przepisywany przez lekarza. A zawsze raz w ciazy cos mnie dopadnie, przewaznie zatoki i to mocno!
Gdyby nie ciaza, to cale zycie obeszlabym sie bez antybiotykow :)

Czytaliscie o tych kradzieżach dzieci na organy na necie głośno ,ciekawe czy to prawda. Pokazywalam mojemu synowi filmik jak kradna, a on mowi,ze mi wierzy,ale kuzyni nie wierzą ,ze kradna i on im mówił,ze mówią do dzieci : Choć dam ci kase [emoji23] albo słodycze i ciach i zabierają [emoji23]bo to normalni ludzie wygladaja jak my i sa mili, nawet nie muszą sie przebierać...
Ja nie bardzo wierze w te informacje.
Czytalam o tym tylko z odniesien z fb na watpliwych stronach jesli chodzi fakty.
Gdyby faktycznie tyle dzieci zostalo uprowadzomych, to tv by trabilo o tym calymi dniami i policja w calym kraju postawiona bylaby na nogi, chocby zeby sprawdzic kazdego bialego vana w Polsce.
Do porwan dochodzi codziennie, ale tu ewidentnie jest tyle info na widelcu i takie lekcewazenie? Chyba ktos celowo chce wywolac panike.
Ale dzieci to oczywiscie trzeba uczulic na obcych, tyle jest popaprancow, ze lepiej byc ostroznym.

Gdzieś jakaś policja ogłaszała że to bujdy i by nie wierzyć. Co by nie było dzieciom i tak trzeba cały czas tłumaczyć, by nie rozmawiać i nigdzie nie chodzić z obcymi a tym bardziej nie otwierać drzwi.

Co do makreli to na początku zjadłam chyba z 3, ale wiadomo nie na raz. Nawet nie wiedziałam że nie wolno.

Na bóle nospy nie biore, nie działa na mnie! Jak ząb mnie bolał wzięłam Apap, choć dla mnie też słaby... Wolę Ibuprom ale tego nie wolno :/

Hej, dziewczyny ale jak podnosicie się z łóżka to najpierw na bok i dopiero do góry czy od razu zryw do góry ? Czas na zrywanie minął. Nie powinnyscie tak napinać mięśni. :)

Nospa, paracetamol, magnez. To zazwyczaj mi się przydaje w trakcie ciąży.

Ja z tych co wola wziąć tabletkę niż wymiotować z bólu głowy. ;)

reklama
Do góry