Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gdzieś wyczytałam że do końca trzeciego mogą sie pojawiać, ale cieszę się że już są mniejsze i tak nie dają w kość bo bardzo mnie to męczyło.... i najważniejsze że wyniki są dobreMi też objawy zaczęły przechodzić jakoś od środy. W piątek miałam usg i wszystko jest ok. Polozna powiedziała że to już 3 miesiąc i mogą już powoli przechodzić to pierwsze objawy.
A Twoja mała zna butelkę?Zazdroszczę. Mi przejście na butlę idzie jak po grudzie. Wybieram się do lekarza. Niech coś poradzi.
Przez całą ciążę śpię tak, jak mi wygodnieA chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Pokrzywa dobrze uzupełnia żelazo.Dziewczyny sprobujcie pic 1 dziennie herbate z pokrzywy. Dziala lepiej niz tabletki z zelazem. Na innym watku niejedna uniknela a inne powychodzily z anemii w ciazy dzieki temu.
Ja mam teraz 22 sierpnia i będę miała badania krwi i test NIPP, A potem mam 17 września. Ale ja nie mieszkam w Polsce. Ja już miałam 3 razy robione usg i 22 będę miała już 4.Olka-Manolka na kiedy masz następną wizytę?
Ja byłam 7 na nfz teraz następną mam na 11 września dopiero.
aha dobrze ze tak często będziesz spokojniejszaJa mam teraz 22 sierpnia i będę miała badania krwi i test NIPP, A potem mam 17 września. Ale ja nie mieszkam w Polsce. Ja już miałam 3 razy robione usg i 22 będę miała już 4.