Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo pewnie, ze pamiętamy! Udało się? To cudownie!! :*Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Udało się za pierwszym razem, za 2 tyg ide na usg. Zobaczymy czy tym razem los bedzie bardziej łaskawy.Bo pewnie, ze pamiętamy! Udało się? To cudownie!! :*
Super, trzymam kciuki! Czyli teraz sam początek? Coś koło 5 tc?Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Powodzenia [emoji4] i Gratulacje [emoji4]Udało się za pierwszym razem, za 2 tyg ide na usg. Zobaczymy czy tym razem los bedzie bardziej łaskawy.
Gratulacje!!!!!!Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Tak tak, bedzie we wtorek pelne 5 tygodni [emoji7]Super, trzymam kciuki! Czyli teraz sam początek? Coś koło 5 tc?
Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.