adunnnia90
Fanka BB :)
Ja nie z Łodzi ale do Gamety łódź dojezdzalismy specjalnie 289 km i mamy bable które jutro skończą 8 miesięcy [emoji7]Oki :* to czekam cierpliwie.
A drugie pytanie dziewczyny z Lodzi, dla mojej kolezanki: Gameta czy Salve?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie z Łodzi ale do Gamety łódź dojezdzalismy specjalnie 289 km i mamy bable które jutro skończą 8 miesięcy [emoji7]Oki :* to czekam cierpliwie.
A drugie pytanie dziewczyny z Lodzi, dla mojej kolezanki: Gameta czy Salve?
Piękne te Twoje szkraby [emoji173]️[emoji173]️@Kurcia moje 8 miesięczne skarby dzięki Gamecie łódź
[emoji7]
@Sol co u Ciebie kiedy transfer? [emoji173] Zobacz załącznik 887637Zobacz załącznik 887638Zobacz załącznik 887639
O to już dziś zaciskam kciuki [emoji110] oj tam leniuszek... Silacz czekał specjalnie na swoją kolejkę [emoji173] [emoji7]Piękne te Twoje szkraby [emoji173]️[emoji173]️
Transfer w czwartek. Ostatnia szansa z naszym leniuszkiem 6 dniowym. Mam wielkie nadzieje i spokoj w sobie.
Trzymajcie z Twoimi cudami za nas kciuki kochana x
Ja właśnie się uparlam na naturalny bo ostatnie wszystkie 3 sztuczne nic nam nie dały oprócz ciąży bio-chem.Juz sie troszke uskopoiłam ale strasznie mi zalezy na tym podejsciu. Jak sie nie uda to znowu od nowa... Jestem na sztucznym cyklu. Nigdy nie byłam na naturalnym.
Dziękuję, :*O to już dziś zaciskam kciuki [emoji110] oj tam leniuszek... Silacz czekał specjalnie na swoją kolejkę [emoji173] [emoji7]
No to trzymam kciuki żeby się udałoJa właśnie się uparlam na naturalny bo ostatnie wszystkie 3 sztuczne nic nam nie dały oprócz ciąży bio-chem.
Może tym razem będzie inaczej. Czuję się dużo lepiej niż na estrofemie, jestem też spokojniejsze ale mimo wszystko mam stresika małego...
Jesteś z Poznania czy okolic? Trzymam kciuki aby teraz się udało [emoji110] ja z okolic poznania a klinikę wybraliśmy właśnie w Łodzi gamete i specjalnie tam dojezdzalismy.No to trzymam kciuki żeby się udałomy, jeśli nam teraz nie wyjdzie będziemy się zastanawiać nad zmianą kliniki.. Może potrzebne jest inne spojrzenie. Teraz jesteśmy w Invimed Poznań.
Kurcze od jutra powinnam zacząć brać duphaston ale nie zapisałam sobie czy go się go bierze doustnie czy dopochwowo. Np. estrofem mam dopochwowo. Jutro muszę tam drydnac. Dziewczęta a wy jak bierzecie?![]()