reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Sliim kurde nie pomogę bo nie wiem jak to przy umowie na zastępstwo ale kurde co jej szkodzi aby Cię zostawić.

@Rossmary spokojnie,nie czytaj takich rzeczy [emoji6] gratulacje podwójnego szczęścia!! Drugie bliźniaki iu marcówek [emoji16]

Sliim ale Ci się babsko trafiło. Mysle że to tak jak wszędzie piszą. Bez zgody inspekcji pracy nie może Cię zwolnić. Ale takie rozmowy z inspekcja są bez Ciebie.

Witajcie dziewczyny.Pragne dolaczyc do Waszego grona.Nie moglam sie zebrac bo caly czas jestem jeszcze pelna obaw.Termin z om 23.03, teraz 8 tydzien.W 6w6d bylam na wizycie pierwszej i okazalo sie ze bliznieta.Bylam w szoku bo predyspozycji nie mam ale ucieszylam sie bardzo.Niestety naczytalam sie ze w wielu przypadkach jeden z blizniakow na poczatku obumiera i przestalam sie cieszyc.Nie wiem jak doczekam kolejnej wizyty zeby sprawdzic czy wszystko wporzadku:( a przy okazji gratuluje wszystkim mamom i zycze powodzenia;)
Gratulacje. Moje bliźniaki mają 15m nie czytaj głupot szkoda stresu. Czy lekarz określił ci jaki to rodzaj ciąży? Jedno czy dwujajowa i ile owodni ile kosmówek. Gdybyś miała jakieś pytania zapraszam na priv albo tu na forum jest grupa dotycząca ciąży bliźniaczej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry