Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeWitajcie dziewczynypisałam ostatnio o mojej nie pewności i czekałam jak doradziłyscie do okresu i dziś powinnam dostać okres ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test i 2 kreski
oczywiście jedna taka bardzo blada ale odrazu wyszła
w piątek idę do lekarza
dodam jeszcze ze coś czułam nie tak wczoraj było mi słabo cały dzień ale jeszcze myślałam że może na okres a tu dzisiaj niespodzianka
owszem czuję jajniki jak na okres więc się boję trochę ale to ponoć normalne
![]()
I ode mnie nieśmiałe gratulacje [emoji4]dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził
że jest wszystko dobrze...gdyż ostatnio ciężko pracuje i więcej stresu miałam przy tym...
Szczerze ? Lekarz najprawdopodobniej nic nie zobaczy jeśli to dopiero termin @dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził
że jest wszystko dobrze...gdyż ostatnio ciężko pracuje i więcej stresu miałam przy tym...
Dokładnie jak Paulina pisze. Ja w 7tc byłam u ginekologa wg om. Wg wieku ciąży w 6tc. I było już serduszko.Szczerze ? Lekarz najprawdopodobniej nic nie zobaczy jeśli to dopiero termin @może ewentualnie dać ci duphaston czy luteinę i wizyta pewnie nie wcześniej niż za dwa tyg
ja na twoim miejscu zrobiłabym betę i powtórzyła po 48
![]()
Gdzie twoja beta kochananie jezdze regularnie ale w kazdym tyg cos tam machne rowerkiem. wczoraj na bete pojechalam bo szybciej niz isc a zawsze mloda na swoim jedzie i ammy od razu jakas przejazdzke razem.
O tym samym teraz pomyślałam!Gdzie twoja beta kochana![]()
Oj zazdroszczę, mój jak nie ma ochoty to niestety nic z tego :/Jak to mój mąż mówi " co wyskakasz to twoje " hahahah
Lekarz na tym etapie raczej nic nie zobaczy [emoji57]dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził