Stokrotenka23
Fanka BB :)
Hahahahahhaha nie wiem ktory dokladnie to Twój balkon bo moze I tak być [emoji23]O to supermyślałam ze z balkonu obok [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahahhaha nie wiem ktory dokladnie to Twój balkon bo moze I tak być [emoji23]O to supermyślałam ze z balkonu obok [emoji23]
Mi po synie zostal brzuch i po cc taki falczek nad cieciem mam choćbym ćwiczyla nie wchlonie sie skora duzo byla naciągniętaTylko mój brzuch już widać że nie z ciąży spożywczej [emoji12]
Hahahahahhaha nie wiem ktory dokladnie to Twój balkon bo moze I tak być [emoji23]
Rośnie za szybko [emoji6]Pokaż! [emoji173]
Ja to bym nawet nie chciała żeby był przy porodzie chyba że przy skurczach zmienię zdanieJeju, to mój syno pyta kiedy dzidziuś będzie i kiedy, pokazuje mu kobiety w ciąży i tłumacze jaki brzuch będę mieć, ale że mąż??? Ostatnio przerażony pytał czy przy porodzie będzie musiał być, bo ta wizja go przeraża... Nic na siłę [emoji6]
Kobiety chwalą sobie pomoc mężów [emoji6] ale jak ma się stresować bardziej niż ja to po co mi toJa to bym nawet nie chciała żeby był przy porodzie chyba że przy skurczach zmienię zdanie![]()
Ja to bym nawet nie chciała żeby był przy porodzie chyba że przy skurczach zmienię zdanie![]()
Ja wiem że byłby super wsparciem ale czasem działa na mnie jak taki typowy coatch "dasz radę!" I wtedy to zle dziala na mnie i lepiej by czekał na nas juz poza salą porodowąJa to bym nawet nie chciała żeby był przy porodzie chyba że przy skurczach zmienię zdanie![]()
Ja smaruje kremem bambino z cynkiem i paste cynkowa daje nie raz i zaczynają schodzić, boje sie smarować w ciąży czymś innymDziewczyny, jak walczycie z tymi krostami ma buzi?