mala-rybka
Fanka BB :)
Duzo nas [emoji16]Oooo, widzę, że nie jestem osamotniona i nie ja jedna będę miała trzecie dzieciątko.Super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Duzo nas [emoji16]Oooo, widzę, że nie jestem osamotniona i nie ja jedna będę miała trzecie dzieciątko.Super.
U mnie też malutkie. Nie wiem gdzie zamieszczę jeszcze jedna osobę heheNie mam NIC dla Niuni, ale i minimalistką jestem (siłą rzeczy, bo mieszkanko malutkie). Poczekam choć dwa miesiące, żeby potwierdzić płeć. Planuję dziewczynkę.![]()
Ja też 3!Oooo, widzę, że nie jestem osamotniona i nie ja jedna będę miała trzecie dzieciątko.Super.
U mnie 50 m i będzie nas 5U mnie też malutkie. Nie wiem gdzie zamieszczę jeszcze jedna osobę hehe

Jagódka, przykro mi.Również mam dwa Aniołeczki. Dlatego nie ważne kto, byle był zdrowy. To najważniejsze. Muszę wierzyć, że tym razem się uda.
I ja teżJa też 3!

U mnie cztery, a u Ciebie musiala byc ciaza wyzej,ze cc przy stracieU mnie niestety trzecie cc ale drugie dzieciątko i dwa aniołki..
Ja juz mezowi mowilam,ze szafę bedzie trzeba kupic taka z polkami, bo bedzie lipa nie bedzie miejsca gdzie ciuszkow dac, niby mebli duzo,ale tylko dla nasU mnie też malutkie. Nie wiem gdzie zamieszczę jeszcze jedna osobę hehe