Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Papillonek1980 wyszla jej dziewczynka [emoji5]Dziewczyny bo nie wiem czy czegoś nie ominęłam, jest już któraś po prenatalnych i ma jakiś zarys co do płci?
U mnie według OM dziś tez 9 i 5 termin 17.03?No ja dopiero za dwa tygodnie sie dowiem najpredzej, u mnie dzis 9 i 5, a u ciebie?

Jejku a gdzie o tym wpis ???@Papillonek1980 wyszla jej dziewczynka [emoji5]
Obie na 16:dNa 16![]()
Dziewczyny bo nie wiem czy czegoś nie ominęłam, jest już któraś po prenatalnych i ma jakiś zarys co do płci?
@Papillonek1980 dziewczynke ale @Adeline89 juz Wam napisala ;-)To ja razem z Tobą![]()
U mnie 12+3No ja dopiero za dwa tygodnie sie dowiem najpredzej, u mnie dzis 9 i 5, a u ciebie?
gdzies w morzu wiadomosci :dJejku a gdzie o tym wpis ???
Z drugiej strony, jakby ciąża się utrzymała i dziecko miało wielowadzie, potworniaki, to czy na pewno byłoby lepiej? Opłakiwałam różowiutkiego, ślicznego, zdrowego bobaska, tego kim mógłby być. Opłakiwałam marzenia. To był 8tc.Ja sobie wmowilam przy poronieniu ze to selekcja naturalna.. ze natura wiedziala co robiła, ze niestalo sie to bez powodu bo na poczatku tez sie obwinialam ale takie myslenie mi pomoglo