• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2019

W poprzedniej ciąży chodzilam na nafz hiszpańskie i nigdy przenigdy nie mogłam powiedzieć złego słowa o żadnej lekarce doktorze położnej z ktorą miałam styczność. Teraz tak trafiłam, po paru godzinach juz sie ogarnełam choć dalej mi przykro ze ktoś kto zajmuje sie ciezarnymi nie potrafi spytac o samopoczucie, zdrowie, pogratulować, cokolwiek miłego, tylko na każdym słowie ciąć riposty, jak gdyby tam siedział z musu
Może rasista jakiś ;). To żart.
Naprawdę jest tam tylko ten jeden? Daleko masz do innego?

reklama
Dwie córki 8 i 3 lata.

Piękna beta!!!

2 lata to sporo, ale znam pary, które się starały 8 lat...

No i po co wyskakujesz z tymi poronieniami w 8tc, ooo ty kobieto niedobra ;). Ja w trzeciej ciąży, a wcale o tym nie wiedziałam :o. Pamiętajmy, że nic nie dzieje się bez powodu. Jak ma być dobrze to będzie, a jak dziecko będzie z wadami (złe geny itd.) to organizm sam się "pozbędzie" i to jest bardzo przykre i trudne, ale bobas nie miałby szans na przeżycie i musimy sobie zdawać z tego sprawę, bo te wczesne poronienia często oznaczają, że dziecko miało jakieś wady i nie byłoby zdolne do życia.

Roger Federer ma 2xbliźniaki :D. Zdarzają się bliźniaki jak już ktoś ma jedne to ma o wiele większe szanse niż zwyczajna kobieta, która nie ma w rodzinie bliźniaków.

Wlasnie pare miesiecy temu kolezanka urodzila pieknego synka po 8 latach staran. :)

Trzymam kciuki. Chociaż.... może miał taki dzień? Może jeszcze warto spróbować kolejną wizytę u niego, może się coś zmieni?
Wizytę mam za dwa tygodnie, do tego czasu będę szukać i najwyżej pojde jeszcze raz spróbować u niego, ale jak sie powtórzy historia to się z nim pozegnam. Nie chce później sie stresowac niepotrzebnie przed każdą wizytą bo to szkodzi malenstwu

reklama
Wlasnie pare miesiecy temu kolezanka urodzila pieknego synka po 8 latach staran. :)
To musiało być cudowne, tyle lat czekała i się doczekała, aż mam łzy wzruszenia.
Dzień dobry
Myślę, że mogę do Was dołączyć choć jeszcze się bardzo boję;)
My też się boimy, ale dzielimy się swoimi obawami i jest raźniej. Także dołączaj!
Wizytę mam za dwa tygodnie, do tego czasu będę szukać i najwyżej pojde jeszcze raz spróbować u niego, ale jak sie powtórzy historia to się z nim pozegnam. Nie chce później sie stresowac niepotrzebnie przed każdą wizytą bo to szkodzi malenstwu
Popieram. Trzeba ufać lekarzowi i czuć się bezpiecznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry