Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sky_84- gratuluję ciąży i witaj u nas
tak jak dziewczyny Ci pisały, serduszko może być, ale też nie nastawiaj się, że na pewno będzie, bo wcale jeszcze nie musi
A propos kawy to w Biedronce jest kawa fajna, nie pamiętam jak się nazywa, ale jest delikatna (80%zbożowej, 20% rozpuszczalnej)
My wczoraj zaliczylismy maca, właśnie z braku pomysłu na obiad, raz na jakiś czas nie zaszkodzi a frajda dla dzieci jest. Dzisiaj juz w domku zdrowiejWitajciedziecię me drzemie, a ja się bycze obok... Właśnie zdałam sobie sprawę że dziś sobota i muszę jakieś zakupy na jutro ogarnąć, a ja tak strasznie nie lubię zakupów i tych sobotnich tłumów. Do tego dochodzi jeszcze brak ochoty na jedzonko, więc nawet nie wiem co na jutro przygotować... Tylko o Mc Donald myślę od rana... Bardzo rzadko jadam w takich miejscach ale dziś chyba się skuszę
Wzięłam się wczoraj za przerabianie (czyt przemalowanie) komody . Lubię takie ręczne pracę i bardzo mnie one zawsze odprężająno i ta frajda że wystarczy trochę farby i że starego mebla mam coś co jeszcze spokojnie mi posłuży
![]()
Kawe w ciąży mozna pić. Ja pije dwie. Mój lekarz twierdzi, ze juz dawno odeszlo się od tego, ze kawa szkodzi.