monia_l
Wrześniowe mamy'07
Moja koleżanka 4 lata temu urodziła wcześniaka w 27tyg mial ok 930g teraz ma 4 latka i jest super chłopcem rozwijającym sie nawet lepiej jak niejeden rowieśnikMama ginekolog urodziła. 35 cm i ponad 1000g wczesniaczek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja koleżanka 4 lata temu urodziła wcześniaka w 27tyg mial ok 930g teraz ma 4 latka i jest super chłopcem rozwijającym sie nawet lepiej jak niejeden rowieśnikMama ginekolog urodziła. 35 cm i ponad 1000g wczesniaczek
Dokładnie kazda choroba w ciazy jest niebezpieczna dla dziecka,a my gorzej ja znosimyDziewczynki, co do różyczki, byłam pewna że nie szczepiona i nie miałam (bo stara jestem), a jednak przeciwciała po przechorowaniu mam. Jedno z pierwszych badań zaproponowane mi w tej ciąży.
Warto uważać na tzw. Zwykłe infekcje typu grypa itp. Są niebezpieczne wbrew pozorom.
A ja wlasnie jakas przeziembiona jestem od piatkuDziewczynki, co do różyczki, byłam pewna że nie szczepiona i nie miałam (bo stara jestem), a jednak przeciwciała po przechorowaniu mam. Jedno z pierwszych badań zaproponowane mi w tej ciąży.
Warto uważać na tzw. Zwykłe infekcje typu grypa itp. Są niebezpieczne wbrew pozorom.
Słusznie. Lepiej uważać za bardzo niż coś przegapić. Nie ma co panikować, ale można pokazać się lekarzowi.A ja wlasnie jakas przeziembiona jestem od piatkukaszle i co rano budze sie z bólem gardla i dusi mnie nad ranem pozniej jest lepiej najgorzej nad ranem. Teraz doszedl katar. Jak do jutra nie bedzie lepiej to wybieram sie do lekarza .
Mi tez sie mega wlecze chce juz zeby zostalo nie duzo do porodu, ale chce tez ten stan nacieszyć sie ciaza jak dzidz kopie w brzuchu,fajne uczucieSłusznie. Lepiej uważać za bardzo niż coś przegapić. Nie ma co panikować, ale można pokazać się lekarzowi.![]()
A mi wyszła pierwszy raz w życiu ... opryszczka. Na ustach mam.Mąż ma niemal ciągle, ja nie złapałam, a tu trach. Użyłam kremu miejscowo, zeszło, mam nadzieję, że nie zaszkodzi. "Uroki" tej ciąży, wieczne nerwy i stres czy wszystko będzie dobrze. Chciałabym, żeby już był marzec, a ja z malutką Lilianką już w domu.
No wlasnie jak [emoji23] tapeta i dopiero wyboru nie mamNo to możemy przybić sobie piątkę, nie sądziłam ze będę aż tak zle w tej ciąży wyglądałajak tu do ludzi wychodzić?