• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Jest w tym sporo racji, ale w sumie idąc tym tokiem myślenia wypadałoby, aby na kwietniówkach były tylko dziewczyny z terminem od 1 do 15 tygodnia, żeby miały podobnie wizyty, badania itp., a to by było dziwne. Jeszcze dochodzą dziewczyny, wiele też czyta, a się nie udziela, może się odważą kiedyś. Jest tu chyba kilka dziewczyn, które miały termin po 20 kwietnia. Ja miałam wizytę już dawno, ale jestem ciągle zainteresowana tymi, które wizytują :tak:.
Kochana wiem że Ciebie to interesuje i chętnie udzielisz odpowiedzi i reszta dziewczyn też będzie Nas końcówki wspierać itd ale będą też takie sytuacje że ciężko będzie uzyskać jakąś odpowiedź bo to też jest naturalne [emoji6][emoji4]

reklama
Kochana wiem że Ciebie to interesuje i chętnie udzielisz odpowiedzi i reszta dziewczyn też będzie Nas końcówki wspierać itd ale będą też takie sytuacje że ciężko będzie uzyskać jakąś odpowiedź bo to też jest naturalne [emoji6][emoji4]
Oj tam, potem wszystko się przeciera. Syna urodziła w lutym 2015 i do dziś mamy kontakt. Z dziewczynami też się raz na jakiś czas widujemy. Jedna mieszka obok mnie i ma syna z tego samego dnia :)

Ja też często zmieniam miejsce zamieszkania. Na 18 lat małżeństwa mieliśmy jakieś 17 przeprowadzek.... średnio jedna w roku...
Podziwiam. Ja to znowu nie potrafię bez rodziny, przyjaciół. A sąsiadów mam super, jesteśmy jak rodzina. Jedna sąsiadka jest u mnie codziennie. Ja muszę mieć ludzie wokół siebie, inaczej bym zwariowała :P Chociaż mamy dwa wyjątki upierdliwe. Ale oni potrafią nam uprzykrzyć życie, masakra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry